היי! זו אני - נינת...

מארגי

New member
היי! זו אני - נינת...

נאלצתי להחליף כאן את השם. אל תשאלו אותי למה מארגי... מה שלומכם??? טייגר יקירי, קשכה מדהימה, אנשליקי יפתי התגעגעתי אז באתי נשיקות והמון אהבה

סוורוס

New member
ליאת או נינת????

בכול מיקרה מה שלומך אחותי????????????????????????????????????????????????????????????? מה קורה השבת???לאן נוסעת????לאיזה ים???? אני קצת (!!!)סובל כאן מכאבים.....הרבה מתח בגוף..כמעט רועד ממתח..מזיע..יאק.....אוף רק לקחת רק לקחת.....נראה אם אצליח...אם לא מקסימום אתחיל לפנות לאיזה טיפול.(לא קבוצות תמיכה) לא נראה לי שאני עד כדי כך מכור בשביל לקבל איזה טיפול....אבל נראה.. ניראה אם אחזיק....אבי בטח חוושב שאני היום בעננים..מבסוט... כשאני מקלל כול שניה שפוררתי את האלוהים שלי לרחוב, נו מה ידעתי מה יקרה איתי ..לא נורא...

מארגי

New member
נינת. זה ההיפך מתנין. ../images/Emo3.gif

איזה ים ואיזה נעליים. אני שקועה עד הראש בעבודה על איזה אתר שאני צריכה להגיש ביום ראשון. ותכף הולכת לעבודה. אולי תלך אתה לים??? לך עכשיו. עוד תספיק לתפוס שקיעה. לשבת ככה על החוף, לנשום עמוק, לקחת אויר נקי לריאות. אולי ההשפעה לא חזקה כל כך כמו מה שאתה היית מעדיף לקחת לריאות, אבל זה עדיף על כלום. תישאר חזק סוורוס יקר. לזרוק את זה זו התחלה של משהו. תמשיך עם זה. אף פעם לא הייתי בסרט שלך, אין לי מושג מה זה דורש מהבנאדם. אני רק יכולה לתאר לעצמי את הקושי, ואני גם יודעת שעכשיו זה שיא הקושי, ועוד כמה ימים הקושי הזה יעבור, ויתחלף בקושי אחר, וככה... החיים קשים... וגם יפים יפים יפים שבת שלום נינת

סוורוס

New member
חבל באמת

שלא רק שלא בא לי ללכת לים..שזה הדבר האחרון שמענין אותי...ומעדיף לא לצאת החוצה...לא שיראו אותי ככה... טובבבבבבבבבבבבבבב.....מי את ? מי זו שהחליפה שם ולא יודע מי היתה קודם.. ספרי סינדרלה יקרה..ספרי

מארגי

New member
סיפורה של נינת

היה היה תנין גדול וירוק שאהב כל דבר שהיה בצבע ירוק. גם לחום הוא לא התנגד. הוא הבין שזה פשוט עוד סוג של ירוק. התנין היה ער בלילות וישן בימים. ממעט לאכול. ממעט לדבר. כמעט ולא הוציא את הראש ממי הנהר המעופשים בהם היה שוחה. הוא לא אהב כלום ולא שנא כלום. לפעמים הוא אהב הכל. ולעיתים יותר קרובות הוא שנא הכל. באחד מימי החורף הקשים, הוא נסחף עם הזרם והגיע לאגם שקט חמים ורגוע. משגילה את המקום הזה, היה שוחה לשם כל שבוע בערך, ככה, במשך שנתיים... ביום בו הבין התנין כי אין הוא צריך לשחות כל כך רחוק כדי להיות במקום השקט החמים והרגוע, הוא נהיה נינת! נעים מאוד. נינת

tiger

New member
תנינים באים תנינים באייים...

איזה כיף לישמוע מימך אחרי כל כל כל כל כל כך הרבה זמן. באמת שכבר לא חשבתי שאזכה ליראות אותך כאן.איזה כיף. מיום ליום ניהיה כאן יותר ויותר "פאמיליאה" בחיי... t

מארגי

New member
יאללה פאמיליה!!

אחי הגדול והמוכשר :) באמת התגעגעתי אליך פעם ראשונה שאני ערה בשעות הזריחה מזה הרבה הרבה זמן מאז הקיץ שעבר נראה לי... זה עושה לי טוב על הנשמה. כמו לפתוח איזה מקום שהיה סגור הרבה זמן, ואז הוא מתמלא באור ואויר נקי... בוקר טוב
נינת

tiger

New member
אין אין כמו השעות הקטנות של הלילה

השעות הגדולות של הבוקר. הכל ניראה יותר שווה. יאללה אני יוצא החוצה להאכיל את החתולים בגינה מאחור ולעשן איתם בשקט סיגריה של מוקדם בבוקר כדי להנות מהשקט מהשעה ומהשלווה הכי אמיתית ויפה של החיים.כשברקע רק ציפורים,תרנגול רחוק שאיבד את השעון הביולוגי והסימפוניה לאוכל יבש של חתולים,איזה סיפוק... אחר כך אני חוזר לישון שנת יופי של עוד שעה שעתיים שלוש לא יודע למה אבל זו השינה הכי מתוקה של החיים ביום שבת בבוקר. טוב אחותי,הילדים מייללים לי בחוץ. ביייי t

למעלה