היי זוכרים אותי?

שבת נפלאה לך בשלן

אך זכור את שאני אומר עכשיו לך זה שההודעות החסרות תרבות מעצבנות אותך זה מה שנותן להם כוח ומשמעות אם כולם יתחילו להתעלם מההודעות האלה הם יעלמו כי הם מחפשים את זה שנכעס ונגיב תנסה לדלג מעליהם ותראה איך הם ימוגו ביי הגמד

פועמת

New member
בשלן.

בהודעה שלך אמרת בהרחבה בדיוק את מה שאני כתבתי בקיצור, "בגלל שההוא אמר לי כך אני גם אומר לו כך" ואפרופו תגובות, אם אתה לא מוכן לקבל תגובות שהורסות לך את התבשיל שלך שלח אותם במסרים פרטיים אל אותם אנשים, הפורום כפורום נותן את האישור לכל אחד ואחד מכאן או משם לענות לך, גם אם התגובה לא נעימה לך וקצת מוסיפה פלפל לתבשיל שלך. דרך אגב, ממש לא גננת רק התגובה שלך גרמה לי ללכת ולנקות את ארגז החול... תהנה מהשבת ותשתדל לא להשתמש הרבה בלימון..

כלום..

שלא הולך פה כלום..ואת זה גם הגברים של.."הדפוק והזרוק"..קלטו. גם להם יש חושים של טרף כידוע..

בת עולם

New member
אני שמחה

שחזרת לעצמך
תהיי גאה בעצמך שעשית את הצעד

alfa and omega

New member
תודה על השמחה!

האמת אני לא ציפיתי שככה אני ארגיש ואעשה אבל מה לעשות, כנראה שמערכת יחסים כמו שהיית לי הספיקה כדי להבין שמכאן והלאה אני עושה רק מה שבא לי ולא מה שהמוסכמות מכתיבות לי ואם בא לי להזדיין זה מה שאני אעשה וגם אהנה מזה. אבל איכשהו לגברים (ומסתבר שגם לנשים לפעמים) יש בעיה עם זה.
ואני ממש בעננים מזה שאני סוף סוף מבינה מה אני רוצה וכיף לי עם השחרור הזה והחופש בנשמה.

למעלה