היי זוכרים אותי?

היי זוכרים אותי?

אני זה אחד מיני רבים שרצה ללמוד קפואירה וביקש ממכם איפה למה וכמה... כן בדיוק ההוא שניסה להשתלב ומחקתם לו איזה 4 הודעות :) בכל אופן, זה היה לפני חודש וחצי ככה... אני לא בנאדם שמתמיד, מאוד קשה לי להתמיד בדברים, והקפואירה זה הדבר הראשון בחיי שהצלחתי להתמיד בה, אולי תגידו שחודש וחצי זה קצת, אבל אני כבר זוכר את השמות של התרגילים, כל שבת פק"ל אני בים על הדשא עם חברי הקבוצה.. קופצים... אני ממש נהנה. וסתם התחשק לי לכתוב כאן הודעת תודה שכזו. שבוע שעבר היה שיא מבחינתי, למדתי לעשות פליקפלאק. מה שחשבתי שבחיים אני לא אצליח, בקיצור קפואירה זה ענקקקקקקקקקקקקקקקקק!!! וגאונים הברזילאים האלה נשבע לכם. הייתי ביום שישי האחרון בבאטיזאדו של ג'ו, ממש נהנתי. כנראה רק בפסח אני אקבל את החגורה הירוקה שלי... בכל אופן, תיהיו נחמדים, ותודה. להית'

jennie 00

New member
../images/Emo163.gifחחחחח....

שמחה שאתה נהנה ושלא תחשוב ההנה והכיף הזה זה לא משהו שנגמר(שנה הבאה זאת כבר שנה שלישית שלי בקפוארה ואין לי ספק שימשיך להיות לי כיף כמו בכול שנה
) ואיך הייתה הטרוקה של ג'ו
רציתי ללכת כי יש לי שם מלא חברים אבל לא היה לי איך... ומזל טוב על זה שהצלחת פליק-פלאק(רק שההצלחה לא תעלה לך לראש תזכור שקפוארה זה לא רק אקרובטיקה
) ותזכיר לי אצל מי אתה מתאמן כרגע...

אצל איסקילו...

ולא יודע האמת שנרדמתי באמצע כי לא ישנתי כל הלילה אבל אני זוכר שהיה יפה! ג'ני את לא טובה בתור מנהלת... או שהסף של הגיל כאן הוא נמוך... לא יודע... בכל אופן - עפתי לעבודה

jennie 00

New member
סליחה../images/Emo35.gif מזתומרת../images/Emo35.gif

אם יש לך משהו אישי להגיד לי על איך שאני בץור מנהלת דדבר איתי באייסיקיו...

לא אישי חמודה :)

פשוט הגעתי לכאן כולם היו מאוד נחמדים אלי והכל ואפילו הודתי על זה ואמרתי את זה... אבל משום מה מחקת לי 4 הודעות שלא היו מעליבות לא היו פוגעות ולא היו עוקצניות בשום זוית או כיוון אפשרי, ללא סיבה, וללא הסבר. איך אני אמור לדעת מה קרה? ולמה? זה הכל... אבל זה עבר... חפיפ :) ביי ג'ני.

jennie 00

New member
אני לא ממש זוכרת אבל...

אני די בטוחה שזה לא היה סתם בכול מקרה ני מתנצלת

PernaLonga

New member
אין פה טווח גילאים

כל מי שעושה או רוצה לעשות קפוארה מוזמן לפורום בעיקרון הרוב פה ילדים למרות שיש כמה אנשים בגיל ה 20+

למעלה