היי זוטי

ronkrembo

New member
היי זוטי

אני הבחור שלפני איזה חודש בערך עזרת לו להבין איך לחבר את המחשב לטלויזיה, זוכר? קודם כל תודה, ערת לי מאוד. היום הלכתי וקניתי את ה- S VIDEO , למעשה קניתי אס וידאו יחד עם אודיו ימין ושמאל (באותו כבל). חיברתי צד אחד למחשב והשני לטלויזיה, הגדרתי את הכרטים מסך שיפצל לשניהם (כמו שהסברת) והרי זה פלא - רואים בטלויזיה כל מה שרואים במחשב - איזו התרגשות. תמונה יש - קול אין.לכבל שקניתי החיבור אודיו אינו אותו דבר כמו זה שיוצא מהמחשב. ועל זה רציתי לדבר איתך. האס וידאו לא מעביר קול, אה? ובכן פעם שעברה מצאת לי את הקישור הבא:www.techrevu.com/articles/2003/0106/0106%20HP%20Pavilion%20762n/article.htm - זה בדיוק המחשב שלי HP 762n , אז בבקשה תסביר לי עוד פעם. האם אני אמור לקנות עוד כבל שצד אחד שלו מתחבר לאותו חיבור של הרמקולים של המחשב (בתמונה הימנית למעלה, בצבע כתום) והצד השני לטלויזיה (אדום לבן)? כל פעם שאני רוצה לשמוע דרך הטלויזיה אני אמור לנתק את החיבור של הרמקולים למחשב ולחבר את הכבל של האודיו-טלויזיה? זה לא מתיש קצת? אין פתרון אחר? בהזדמנות זאת אני רוצה ליידע את החרה על התוכנה SEEUSRAEL. תמורת 25$ בחודש אפשר לראות חי מהארץ ערוצים 2,10,11,ספורט,חמש פלוס,סרטים וערוץ הילדים. אחלה דיל שבעולם. תודה מראש, רונן.

zoti

New member
כן, אתה צריך לחבר את הטלויזיה

ליציאה של הרמקולים. אני חושב שהיציאה הכתומה היא יציאה של הרמקול הפנימי של המחשב. הירוקה מיועדת לחיבור רמקולים. אתה יכול לנסות לחבר את היציאה הירוקה לטלויזיה ואת הכתומה לרמקולים של המחשב. אופציה שניה היא לקנות מפצל כזה ואז לחבר את הרמקולים והטלויזיה במקביל.

ronkrembo

New member
קיים כבל כזה ?

שצד אחד שלו זה החיבור למחשב (ליציאה הכתומה או הירוקה) והצד השני זה אדום+לבן לטלויזיה?

yaelgro

New member
כן, ואם אין מוכן אז מבקשים שיכינו

בארץ בזמנו עלה לי כזה כבל של 10 מטר משהו כמו 30 שקל. אם בארץ יש ובארגנטינה גם, אני בטוחה שיש ברוב המקומות בעולם.

zoti

New member
אתה יכול לחפש כבל כזה

http://www.cableuniverse.co.uk/catalog/images/ZH0121_1.jpg זה כבל שמעביר מS-VIDEO לכניסה שיש לך בטלויזיה ובנוסף מעביר מהחיבור לרמקול לכניסת הRCA המפוצלת שיש לך בטלויזיה. אתה יכול גם בקלות למצוא כאלו בלי החלק של הוידאו (רק סטריאו אוזניות לRCA אדום/לבן).

ronkrembo

New member
תודה זוטי

הדפסתי את התמונה של החיבור ששלחת לי ולבסוף מצאתי את זה ב- FRYS ELECTRONIC. ,תודה רבה על העזרה , וסחתיין על הידע מעבר לויזות וכו,. יישר כח. טוב לדעת שיש עם מי לדבר.

למעלה