היי זוהריקה זאת אלונה! הצטרפתי לפורום!! מה קורה? ראית שהיית באתר שלי!!!!!!
G georgina New member 1/2/03 #1 היי זוהריקה זאת אלונה! הצטרפתי לפורום!! מה קורה? ראית שהיית באתר שלי!!!!!!
L LoLo16 New member 1/2/03 #2 היי אלונה../images/Emo70.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif מקווה שתהני פה
B BalBulaGirl New member 2/2/03 #3 יש לך שם די יפה.... ../images/Emo15.gif לי קוראים אלונה.... בת 11, מהדרום! תהני!
L LoLo16 New member 2/2/03 #4 חזרת לכינוי הקודם../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif
P Prof. James Potter New member 2/2/03 #8 אלונה הולכת לשבור רשמית את ../images/Emo16.gif שיא רישום הכינויים החדשים ניר שמקליט עכשיו חדשות 10 כדי לראות מחר כשיהיה לו (הלוואי) זמן
אלונה הולכת לשבור רשמית את ../images/Emo16.gif שיא רישום הכינויים החדשים ניר שמקליט עכשיו חדשות 10 כדי לראות מחר כשיהיה לו (הלוואי) זמן
Q Queen Balat New member 2/2/03 #9 דההה ../images/Emo15.gif העמוד של עריכת כרטיס אישי, כבר במומלצים שלי
L LoLo16 New member 3/2/03 #11 לא, יש עוד אלונה ../images/Emo8.gif זאתי שמחליפה כינוי כל שני וחמישי... אפשר לזהות אותה ע"פ החיפושית שלה
לא, יש עוד אלונה ../images/Emo8.gif זאתי שמחליפה כינוי כל שני וחמישי... אפשר לזהות אותה ע"פ החיפושית שלה
Q Queen Balat New member 3/2/03 #12 אני../images/Emo35.gif ../images/Emo15.gif אני מחליפה דווקא ימי ראשון, שבת, רביעי וחמישי. נא לדייק.