היי זה שרון...מנלס

scizo

New member
היי זה שרון...מנלס

שלום... הבטחתי להכנס...אז אני כאן..המון תודה לאורלי מנלס מנהלת הפורום . ד"ש לבר המקסימה לטליה במאית העל, ליותם, ולכול מי שמדבב בנלס... רציתי לומר בהזדמנות זו...שאני מאוד מעריך את האהבה שלכם לדיבוב ,הפידבק שלכם מאוד חשוב לי באופן אישי,עבודת הדיבוב לא קלה וללא הבמאים והשחקנים המיקצועיים שלנו לא היינו מצליחים לעשות את זה. לכול המדבבים המקסימים שבפורום...אני מקווה לראות ולעבוד אתכם בקרוב. ד"ש לבר,יותם.ליאור.טליה,דנה רישפי,וכמובן אורלי...וגם לאורלי תגר המדובבת הפרטית שלי. אוהב אתכם....שרון.

Hawkgirl

New member
אהלן שרון D:

טוב, אין סיכוי שאתה זוכר אותי, כי גם בזמן שהייתי בקורס לא אתה היית איתנו אלא גבומון ^^" למרות שהיית איתנו כמה פעמים ^^" בכל מקרה, אני רותם, נעים להכיר שוב D:

scizo

New member
היי-רותם:)

היי..רותם..מה שלומך?.. בטח שאני זוכר אותך...!!!

Hawkgirl

New member
אני לא בטוחה שאותי אתה זוכר XD

יש את רותם השניה, פרינסס טוטו(מצטערת ככה אני עוד קוראת לך XD ) נמנמ, פה הכינוי שלה זה Swan Princess? שהייתה בקורס עם גל'וש, רמי קון, רעות, רותם(היא XD ), ועוד מישהי שאני לא מכירה X: אני הייתי בקורס עם שירה צ'אן, נדב קון, מילי, אביגייל, ואני כמובן O:

Swan Princess

New member
נוכחת :p

והיי שרון D: לא יצא לי להכיר אותך כ"כ.. מקווה שבעתיד

Hawkgirl

New member
מה לא יצא לך? XD

רגע, אז מה יש מצב שבאמת *אותי* אתה זוכר? XD וואי, איזה כבוד DDD:

talya22bar

New member
גבר, טוב לראות אותך כאן.

שרון הוא אחד הטכנאים הטובים ביותר! תנו כבוד!

scizo

New member
היי טליה...

וטליה היא במאית מעולה....בלעדיה לא היו ממצעים בכלל את בראץ....

א-ה-ל-ן שרוןן!

מממצב? זה רמי :) תודה רבה על התגובה המגניבה שלך, אני לקחתי את זה אישית, כי באמת נחמד לראות כמה שאנשים אוהבים דיבוב. זה הרבה הרבה יותר ממקצוע או עבודה. דיבוב זאת נשמה לדעתי, וצריך להשקיע בה הכל... כי... זה פשוט מדהים! (ובגלל זה אתה צודק). חחח ואני מגיע לסשן בשלישי :) (ועכשיו קלטתי שזהו - אני חייב להביא לכאן את יפה חחח)

Bar391

New member
שרוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

סוף סוף חחחחחחחחחח !! ראית מה טליה שמה בסוף של הפרק הראשון של ג'וניפר לי ?!!

Bar391

New member
../images/Emo122.gif

איזה קוקו אני ברור שראית אתה הטכנאי של התוכנית הזאת ..טוב לא נורא.. תודה על הד"ש !! ד"ש גם לך חח ..היום מסרתי לאיריס ד"ש דרך חברה שלי שתרשם לקורס [=

yotam2233

New member
היי שרון !!!!!

וואו הרבה זמן לא התראינו... אני בא לסיישן ביום שבת ב-8... איזה מאגניב ^_^ תודה על הדשים אני מקווה לראות אותך שם ~^_^~ !!!!!!!!!!! וטליה צודקת שרון הוא אחד הטכנאים והאנשלים הכי טובים ב-נ.ל.ס!!!!!! שרון מתים עלייך... ~!!!!! איך הייתי בג'וניפר לי ?

היייי שרון בבקשה תיכנס להודעה

היי אני תמר ואני עשיתי קורס אצל יפה גבאי!!!!! אתה לא מכיר אותי ואתה בטח לא תזכור את הקטע שדיבבתי בפוקימון בפרק 399 עם חברה שלי אני חייבת לציין. אז אתה יכול להגיד ליפה לבוא לפה? זה יהיה מה זה מגניב!! אבל האמת היא שצריך להזכיר לה כל הזמן ..... אני מדברת מנסיון אישי....
אז זה יהיה ממש מגניב אם היא תבוא לפה!!!!!!!! יש !!

למעלה