היי זה עמית...

נעמתוש

New member
היי זה עמית...

טוב זה הולך להיות על הערבים, אז למי שנמאס לראות את זה בהודעות שלי שכבר יצא (!). לפני יומיים בהפסקת ארוחת העשר שהייתה לנו בכיתה (יש לנו טייפ, לכל כיתה), אז שמנו רדיו ואמרו שהמצב מדרדר, והסיכוי שתהיה מלחמה רשמית, גודלת. נחרדתי, במלים האלו לראות שאיזה 6 בנים מכיתתי הריעו קריאות הידד. עצוב לא? הם אמרו ``יש מלחמה, נחסל אותם, נהרוג את הבני זונות האלה``, אני פשוט לא מבין, לא נכנס לי למוח. איך נהנים בכלל לראות אנשים מתים? מה ההנראה מזה? בשבילם זה כמו משחק כדורגל, כל פעם שהורגים חייל זה לקבוצה השנייה, ושערבי מת זה גול לנו, והם מריעים! (זה לא נשמע ככה?). ראיתם מה קרה בשכונת התקווה? זה נורא, אנחנו יורדים לרמה של הערבים, זה מה שהם רוצים. אני לא ממש נהנה מזה, אבל מנצחים במלחמה במוח ולא בכוח. ובגלל זה לישראל יש אחד הצבאות הכי טוב בעולם!.ובזה אי אפשר להטיל ספק קטן!. לא רק שאנחנו יורדים לרמה הנוראית של הערבים, אנחנו הורסים את הארץ שלנו, שורפים את המקום שלנו, וגם אנחנו מסיחים את דעתם של אנשי הביטחון, שבמקום לטפל בערבים, מטפלים בנו!!!. נורא לא? טוב זה תהיה לדעתי ההודעה הכי ארוכה שלי, כי עכשיו יש לי עוד משהו יותר ארוך להגיד, אז אם אתם רוצים תמשיכו לקרוא. היום שוחחנו בכיתה, ובאותם רגעים, ראיתי את כיתתי כמו אנשים קטנים, היו ילדים שיהיו ימנים קיצוניים. יש שמאלנים כמוני, וזה באמת שוב נראה כמו אנשים קטנים. דיברנו האם לתת לערפאת את ירושלים בשביל שלום. אני אמרתי, והאמת לא ממש אם אתם מסכימים איתי או לא. שלדעתי, צריך לחלק להם קצת מירושלים, כי מה אנחנו רוצים? להשאיר את הבירה, אבל לחיות בפחד שכל פעם יזרקו עלינו אבנים? זה לא חיים נורמלים (!!!!!) או שניתן להם כל מיני שטחים ונחיה בשלום, בלי לחיות בפחד!. כמובן האחרים אמרו שהם ירצו עוד ועוד, ושהבירה שלנו ולא לתת קצת ממנה, אז השאלה לי אליכם, קוראים יקרים, מה דעתכם? עמית בן 11 וחצי...

sharon91

New member
תראה..

דבר ראשון, כמו שכבר נאמר, ערפאת רוצה רק להיות גיבור גדול.. מה לעשות, תאמין לי, שב``קצת`` מירושלים הוא לא מסתפק.. ואתה יודע מה, אפילו אם היינו נותנים להם את כל ירושלים ובעד זה היה שלום אמיתי. סבבה. אבל תחזור למציאות, אתה באמת מאמין שהחזרת שטחים תעשה שלום?? אני ממש לא, אני חושבת ששלום יהיה רק כשהם יפסיקו לשנוא אותנו שנאת חינם. לא בעד שום שטחים, מתי שהם יחליטו שהם כבר לא רוצים להרוג אותנו יותר... רק אז יהיה שלום, וזה לא יהיה בזמן הקרוב.. דבר שני, אתה יודע מה אחת הבעיות בלתת להם חלק מירושלים? תאר לך, חלק מירושלים שלהם, עכשיו, בוא אפילו לא נכנס לכל נושא הטרור והמחבלים שיכולים לחדור בקלות לארץ.. תאמין לי שבקלות, השמירה שלנו היא לא המחסום הכי גדול... בכל אופן, בלי קשר לכל החוסר ביטחון שיהיה כאן, תראה, אצלם יש עוני מאוד גדול, אבטלה וכו`.. ומה יקרה אם תהיה להם גישה יותר פתוחה לארץ? האבטלה כאן תעלה, הם אולי, חלקם לפחות, ימצאו מקומות עבודה, ויעבדו על חשבון המובטלים הישראלים, מגפות עלולות לפרוץ.. הבנת? בקיצור.. אני לא יודעת.. לא נראה לי שקצת שטח יפתור בעיות...

למעלה