היי זה אני....

dr 650 se

New member
היי זה אני....

זוכרים אותי מפעם?? אהבתי לצייר ב"צייר"...... אני רוצה להגיד שאני אוהב מאוד את הפורום שלכם...ואני כל פעם קופץ לבקר פה... רציתי להראות לכם ציור חדש שעשיתי....אומנם הוא לא גמור....אבל ליקראת הסוף..... הציור נעשה בפלאש...(מטעמי נוחות)...זהו הבית שלי.... אשמח לישמוע הערות\תגובות... חגי

dr 650 se

New member
הקפצה +

עוד ציור שנעשה ב"צייר" נטו.... והפעם....סתם בית חלומות

היי, ברוך השב. בטח שזוכרים.

לעבודות שלך היה יותר אופי כשביצעת אותן בצייר בלבד. כנראה משהו בדקדקנות שמצריכה העבודה על כל פיקסל, כמעט, בנפרד. הפלאש אולי נוח, אבל הוא לא עושה עבודה טובה. הקווים המשורטטים נוטים להתעקם וליצור עיוותים בפרספטיבה וזיופים בתלת מימד. חוצמזה, למה איכות הייצוא כל כך גרועה? העבודה יפה סך הכל, רואים שהשקעת לא מעט עבודה על הפרטים. החלק החביב עלי הוא המטבח שעשוי לדעתי בצורה מאוד מוקפדת וטובה, גם מבחינת הצבעונויות שלו הוא יותר מוצלח משאר חלקי הבית. [מכיר את זה? (מומלץ ללחוץ על ה-ZOOM בכל דף)]

j i m m y

New member
שירטוט טכני..

הלינק שהבת לא מכיל עבודת פיקסלים, אלא עבודה ווקטורית מאוד דקדקנית.. לבנאדם הזה לקח 720 שעות בשביל לסיים את הסירטוט בעמוד הראשי (של הספינה). או שיש לו ממש המון זמן, או שהוא מקבל ממש המון כסף בשביל כאילו עבודות.

אני יודע, עבודה בפריהנד ופוטושופ

לא הבאתי אותו להשוואה טכנית או להשוואה בכלל. סתם כדי לענייןם ולהראות עד לאיזה רמה אנשים מסוגלים להגיע עם שרטוט טכני (המונח היותר מקצועי לצורך העיניין- אינפוגרפיקה, גרפיקה למען העברת אינפורמציה)

dr 650 se

New member
איכות הציורים יצאה ככה..

מפני ששמרתי אותם בקובץ GIF כדי שאני יוכל להעלות אותם.

SCaToPHaG

New member
ממך לא ציפיתי להטעיה

בגלל אופי התמונות המדוברות, אכן עדיף לשמור כ-gif ולא jpeg. פשוט צריך לדעת איך לשמור gif. כשיש משטחי צבע חלקים, בלי גראדיינטים או צילומים, עדיף בהרבה לשמור כגיף. האיכות הרבה יותר גבוהה כי לא מתבצעת דחיסה, וגודל הקובץ קטן בהרבה. את חסרונות הjpeg אין צורך לציין.

למעלה