היי, זבלים.

קפת

New member
זה פורום על אחותך

תגידו, מחמלי, נתיני ואחיותי: הייתכן ששוב עשו לנו קידום למורת רוחנו, שכל מיני פרובוקטורים עם אמיגדלה מוגדלת (כנראה בגלל השפעת אכילת מקדונלד'ס בשקל תשעים) התחילו להופיע פה לאחרונה, כמו פיטריות אחרי רחצה במקלחת צבאית?

קפת

New member
אחותך פסיבית

אתה יודע איזה מאמץ אינטלקטואלי זה לענות לעצמי*, לתהוכח עם עצמי, להעצבנן את עצמי ולהעליב את האינטליגנציה של עצמי? *אני אני אני. געגועי לפטר החמור

לישקפה

New member
שום קידום, פטריית רגליים שכמותך.

ראיתי 'מגלומאניה' נכנסתי. ונוח לי כאן. אני נשארת.

דווקא השם שלך

נשמע כמעט כמו פטריית רגליים או איזו פרוטוזואה משלשלת. וזה לא נאמר בשלשול <אהם, זלזול>. לי יש כבוד לחולירות הקטנות האלה שנותנות לנו הפתולוגים פרנסה.

קפת

New member
ונוח לי כאן. אני נישארת.

ככה בדיוק אומרת פטריית הרגליים שלי לאגיסטן. טוב, תשארי. פסדר. אבל אני מזהירה אותך: עלה לי המון כסף לרפד פה את הקירות. וינדול אחד - ואת מקבלת נזעי מוח שיעשו אותך רכה ומפוייסת, כמו דוגמנית שנתנו לה לשמור על השמנת.

לישקפה

New member
'נזעי מוח'?

'וינדול'? אני מתחילה להבין עלמה את מדברת. אחד מהשניים: - או שריפדת את הקירות במגנטים, והתקצרו לך המעגלים. - או שאפשר להמציא פה מילים. מרגיץ.* ___ * המצאתי כרגע. מקביל ל:AWESOME.

הייתי מייעץ לך

לנסות להרחיב את "אוצר" המלים שלך באמצעות מלים קיימות, ולא למהר להמציא חדשות, אבל אני לא נוהג לעוץ עצות. רק לצוות. עכשיו רוצי לחדר החוקנים וחכי לנו שם. קפת, הביאי לי זוג כפפות חד פעמיות. ואת הכתר. צריך לשים סוף לשעמום בפורום הזה.

יו מין, Vaffa Napoli

בלי תלונות, אני כבר יודע שזה מתנשא לתקן תאויוט קטיב, אבל זה מה שקורה כשמעיזים לכתוב בפורום של מגלומנים. אא"כ התכוונת להמציא ביטוי חדש.

ama zon

New member
לא, לא. זה בסדר.

תתנשא תתנשא. (ידעתי שאני בפורום הנכון). ואני אחליף את לישקפה מעכשיו.

למעלה