היי ירדנו'ש והיי לכל שאר הגולשים, לאחר היעדרות ממושכת אנסה להיכנס לאתר לעיתים קרובות יותר החל משבוע הבא, אז אשמח אם תיכנסו ותשאלו ה שבא לכם, ושוב תודה על הכל אוהבת נעמה.
זה חלום עצובבב אז ככה אני ואחי התכוונו ללכת להופעה שלכן והגענו למקום מוקדם אז כשהגענו שמתי לב שאני לא לבושה במה שרציתי (חצאית כמו שלך) אז חזרתי איכשהו הביתה והלבשתי ולא היה לי איך לחזור למקום שההופעה נמצאת כי אחלי נשאר שם עם המכונית...עכשיו לא יודעת איך היה לי את המספר שלך ושלחתי לך הודעה לפלא שאם את יכולה להסיע אותי למקום ואת אמרת לי שלא אז עד שהצלחתי להגיע איכשהו להופעה כבר אירחתי ולא נתנו לי להכנס להופעה אז ניסיתי להכנס מאחורי הקלעים וקיבלתי מכות מהשומר (חחח) אז חיכיתי עד סוף ההופעה ואת ואתי יצאתן החוצה וראיתן אותי ואני הייתי כבר על סף דמעות כי לא הצלחתי להכנס להופעה ואז חיבקתן אותי ואמרתן לי "לא נורא" וזהו נגמר החלום!!! ראית מה זה? איזה חלומות? חחחח ורציתי לשאול אם בפסטיבל המחולות אתןם מתכוונות לשיר שיר אחד או הופעה שלמה? וקבלי תמונה חדשה שלך עם כרמי ופזית -->
לפחות שאני אוכל לראות אותכן מאוחר יותר אל תברחו ישר אחרי ההופעה (יש לכן הופעה אחרי ההופעה הזאת?) כי אני השקעתי הפעם במראה! אני מנסה להיות כפילה שלך חחחח