היי זאת נעמה

במבית10

New member
היי זאת נעמה

היי ירדנו'ש והיי לכל שאר הגולשים, לאחר היעדרות ממושכת אנסה להיכנס לאתר לעיתים קרובות יותר החל משבוע הבא, אז אשמח אם תיכנסו ותשאלו ה שבא לכם, ושוב תודה על הכל אוהבת נעמה.

GlitterKitten

New member
אני רוצההה חחח

נעמהה!! חלמתי עליכן השבועעע חחחח אם תא עדיין פה אני אספר על החלום וגם עוד מעט פסטיבל המחולות יש הופעה שלכן ....יהיה נחמד לפגוש אותן שוב :)

GlitterKitten

New member
אוקיי אוקיי

זה חלום עצובבב אז ככה אני ואחי התכוונו ללכת להופעה שלכן והגענו למקום מוקדם אז כשהגענו שמתי לב שאני לא לבושה במה שרציתי (חצאית כמו שלך) אז חזרתי איכשהו הביתה והלבשתי ולא היה לי איך לחזור למקום שההופעה נמצאת כי אחלי נשאר שם עם המכונית...עכשיו לא יודעת איך היה לי את המספר שלך ושלחתי לך הודעה לפלא שאם את יכולה להסיע אותי למקום ואת אמרת לי שלא אז עד שהצלחתי להגיע איכשהו להופעה כבר אירחתי ולא נתנו לי להכנס להופעה אז ניסיתי להכנס מאחורי הקלעים וקיבלתי מכות מהשומר (חחח) אז חיכיתי עד סוף ההופעה ואת ואתי יצאתן החוצה וראיתן אותי ואני הייתי כבר על סף דמעות כי לא הצלחתי להכנס להופעה ואז חיבקתן אותי ואמרתן לי "לא נורא" וזהו נגמר החלום!!! ראית מה זה? איזה חלומות? חחחח ורציתי לשאול אם בפסטיבל המחולות אתןם מתכוונות לשיר שיר אחד או הופעה שלמה? וקבלי תמונה חדשה שלך עם כרמי ופזית -->

במבית10

New member
ירדנו'ש

קודם כל לדעתיח נבצע רק כמה שירים בכרמיאל, וחוץ מזה איזה חלום? העיקר שהסוף היה טוב ותודה על התמונה.

GlitterKitten

New member
אז אז אז....

לפחות שאני אוכל לראות אותכן מאוחר יותר אל תברחו ישר אחרי ההופעה (יש לכן הופעה אחרי ההופעה הזאת?) כי אני השקעתי הפעם במראה! אני מנסה להיות כפילה שלך חחחח

במבית10

New member
אני אשתדל

אם זה יהיה תלוי בי אני אנסה לדבר איתך, עכשיו אני חייבת לזוז אז את יכולה לדבר עם אחותי הקטנה (אם בא לך).

במבית10

New member
לירדן

אני אחותה של נעמה שמעתי שחלמת עליה אני רוצה שתספרי לי את החלום ועוד דבר קוראים לי מיכל

GlitterKitten

New member
האא איזה חמודה :)

אחות מפנקת..כמה נחמד....לי יש רק אחים (שניים גדולים) בא לך להכנס לצאט פה ונדבר? תסתכלי למעלה... תלחצי על "צאט להקת חמסה"

במבית10

New member
לירדן

בסדר תכנסי לצאט ונדבר תעני שתכנסי כדי שאני יכנס כמובן לצאט.

למעלה