היי זאת אני ../images/Emo57.gif
שלום לכן יקירותי, נכון המון זמן לא שירשרתי ואפילו לא ביקרתי באתר מאז הביקור בישראל....אבל אתן תמיד בתפילות שלי
אז ככה מסוף חודש יולי השנה אני בן אדם אחר לגמרי דיאטת אנדו' שינתה לי את החיים אתן בטח חושבות שהשתן עלה לי למח, אז לא.... אני רצינית ויש לי הוכחה חייה נושמת לזה
לא אני לא בהריון אבל בדרך... אז ככה אני לא אוכלת : בשר בקר, חלבי, ביצים, חיטה, האנדומטריומה הכי גדולה שלי היא בגודל 3 ס"מ לפני שישה חודשים האנדו שלי חגג והיו לי צ'יסטות בגודל 12 ,9 וכו'... ועכשיו שלוש ?!!! HOLY SHIT אז אני מייעצת לכן בחום לרכוש את הספר הוא באנגלית וניקרא - ENDOMETRIOSIS DIET יש בו מתכונים, מאכלים שיש להימנע מהם לחלוטין, שמנים שלא לבשל בהם וכו'.... ומוצרים אורגנים. את הדיאטה הזאת שילבתי עם תוספי מזון דיקור וכירופרקאט, בנות מומלץ מומלץ מומלץ. אני אשתדל להעלות לכן מתכונים, אבל לא מבטיחה כי התחלתי לימודים ואני מתחרפנת מכל מה שקורה מסביבי אהההההההההההההההההה!! אבל הנה מתכון מפנק למרק לחורף שקרב אלינו: מרק עגבניות מוקרם (ל 4 סועדים) 2 תפוחי אדמה גדולים שתופים וקלופים 1 קופסת עגבניות חתוכות או כוס אחת של עגבניות טריות חתוכות לקוביות קטנות 2 כפות של מחית עגבניות 1/2 כפית בזיליקום 1 כף פאפריקה קורט מלח 3/4 כוס חלב אורז מיץ מלימון אחד אופן ההכנה : לערבב כל המצרכים מלבד מיץ לימון בסיר להביא לרתיחה, להנמיח אש לכסות עד שתפוחי האדמה רכים. לטחון עד שניהיה נוזלי , ולהוסיף מיץ לימון לפני הטעם.(לקערה האישית כמובן) התאבון. אם יש לכן שאלות אתן מוזמנות לכתוב לי.... מחר אני אשתדל להעלות מתכון לסלט.
שלום לכן יקירותי, נכון המון זמן לא שירשרתי ואפילו לא ביקרתי באתר מאז הביקור בישראל....אבל אתן תמיד בתפילות שלי