היי זאת אני

helen28

New member
היי זאת אני ../images/Emo57.gif

שלום לכן יקירותי, נכון המון זמן לא שירשרתי ואפילו לא ביקרתי באתר מאז הביקור בישראל....אבל אתן תמיד בתפילות שלי :) אז ככה מסוף חודש יולי השנה אני בן אדם אחר לגמרי דיאטת אנדו' שינתה לי את החיים אתן בטח חושבות שהשתן עלה לי למח, אז לא.... אני רצינית ויש לי הוכחה חייה נושמת לזה :) לא אני לא בהריון אבל בדרך... אז ככה אני לא אוכלת : בשר בקר, חלבי, ביצים, חיטה, האנדומטריומה הכי גדולה שלי היא בגודל 3 ס"מ לפני שישה חודשים האנדו שלי חגג והיו לי צ'יסטות בגודל 12 ,9 וכו'... ועכשיו שלוש ?!!! HOLY SHIT אז אני מייעצת לכן בחום לרכוש את הספר הוא באנגלית וניקרא - ENDOMETRIOSIS DIET יש בו מתכונים, מאכלים שיש להימנע מהם לחלוטין, שמנים שלא לבשל בהם וכו'.... ומוצרים אורגנים. את הדיאטה הזאת שילבתי עם תוספי מזון דיקור וכירופרקאט, בנות מומלץ מומלץ מומלץ. אני אשתדל להעלות לכן מתכונים, אבל לא מבטיחה כי התחלתי לימודים ואני מתחרפנת מכל מה שקורה מסביבי אהההההההההההההההההה!! אבל הנה מתכון מפנק למרק לחורף שקרב אלינו: מרק עגבניות מוקרם (ל 4 סועדים) 2 תפוחי אדמה גדולים שתופים וקלופים 1 קופסת עגבניות חתוכות או כוס אחת של עגבניות טריות חתוכות לקוביות קטנות 2 כפות של מחית עגבניות 1/2 כפית בזיליקום 1 כף פאפריקה קורט מלח 3/4 כוס חלב אורז מיץ מלימון אחד אופן ההכנה : לערבב כל המצרכים מלבד מיץ לימון בסיר להביא לרתיחה, להנמיח אש לכסות עד שתפוחי האדמה רכים. לטחון עד שניהיה נוזלי , ולהוסיף מיץ לימון לפני הטעם.(לקערה האישית כמובן) התאבון. אם יש לכן שאלות אתן מוזמנות לכתוב לי.... מחר אני אשתדל להעלות מתכון לסלט.

זואילי

New member
טוב לראות אותך!! ../images/Emo24.gif

המרק ינוסה בהחלט. מי יודעת להגיד לי איפה מוצאים חלב אורז? ניסיתי בעדן אבל או שפיספסתי או שלא היה..

זואילי

New member
מה, יענו מי הבישול של האורז?

לא חשבתי על זה...
אז מכינים אורז כמו פסטה? זה לא הופך את האורז לעיסה?

galim29

New member
היי הלן../images/Emo140.gif

טוב לראותך כאן ועוד יותר לשמוע שמרגישה טוב.
לגבי התזונה של האנדו, מסתבר שהיא מאוד אינדווידואלית מאחר ואני זוכרת בפירוש שנעמי קידר התזונאית מתל השומר אמרה לי לא לגעת בתפוחי אדמה והתזונאית שלי הציעה לי להפחית בעגבניות כי זה חומצי. כנ"ל לא לגעת באורז, אם כן אז רק מלא. אז עד כמה שהמרק נראה שווה, לא יכולה לעשות אותו. באסה. אולי תשקלי לתרגם את הספר? תענייני הוצאת ספרים שמתעסקת בספרי בריאות. יכול להיות להיט.

galim29

New member
אומרת זאת שלחתוך תפוח זאת משימה../images/Emo6.gif

תתרכזי לבשל לעצמך ולא לבויקים, או לא רק להם.

bella1978

New member
שאלה

השיפור שאת מתארת נשמע מדהים! היו לך ציסטות בגודל 12 ס"מ, לא ניתחת אותן והן קטנו ל-3? או שעברת ניתוח? את על דיכוי? אני מאוד מתעניינת בכל הנושא האלטרנטיבי, אז אשמח לשמוע יותר מה בדיוק עשית.

helen28

New member
לשאלתך....../images/Emo263.gif

היי, אני רוצה להבהיר משהו- אני חלילה לא מתנשא או באה בקטע של שחצנות, אני כותבת לכן כדי לעודד אתכן ולומר לכן שזה אפשרי לעזור לעצמנו. אז ככה כמו שכתבתי בעבר עשיתי לפרוסקופייה שרק גילתה לנו מה חומרת האנדו'... ואז ניתוח פולשני לנקות כמה וכמה מוקדים אחרים, אז לקחתי אייקקלומין ושהלכתי לעשות אולט' נאמר לי שאם אני יעשה את הזריקה של ה PSH אני לא יוכל לעמוד בכאבים.....( את יכולה להסתכל בהסטוריה של מה שכתבתי) אז שהייתי בביקןר בישראל השנה הייתי אצל סוריאנו והוא אמר לי שזה לא ניראה טוב ושאם הייתי גרה בישראל הייתי עושה כבר כמה סיבובים שלי IVF לפניי שהייתי עושה ניתוח להסרת החצוצרות... ( כי זה מה רופא הפריון שלי המליץ) ואני לא מוכנה להוציא חצוצרות ולא מוכנה להוציא כלום בנתיים, אז החלטי שאני לא נותנת לאנדו' לנצח אותי, ובאמת אני באה בגישה חיובית מאוד אני לא נותנת לדברים לתסכל אולי או לאנשים או למצבים אני יותר רגועה נפשית ופיזית אני אחוזת דיבוק לתינוק כמו פעם ואני מוצאת נחמה גם באנדו' אני אומרת תודה לה' שיש היום את האפשרות לעשות IVF (ואתן בכלל זכיתן בפייס כי לכן זה כמעט חינם, בזמן שאני צרכיה לשלם $12000 ) ובכלל תודה לאל שאני מבייצת שזו מתנה בפני עצמה, עד עכשיו דיברתי על הגישה והמצב בנפשי. תזונה - כמו שכתבתי מצאתי ספר שניקראת -ENDOMETRIOSIS DIET ואני מכינה מאכלים מהספר, אני נמנעת מחלבי, ביצים, חיטה, אורז לבן, בשר בקר, ואני אוכלת המון סלטים וירקות אורגנים ומשלבת : דיקור, כירופראקט, אנג'ליקה סינית (נוזל), פרופוליס,CHLOROPHYLL COMPLEX, WHEAT GERM OIL PITUI LIQUITROPHIC ,אני לא כל מדכאים ואני לא לוקחת כלום מהדברים שהזכרתי, אני כן נימנעת ממזונות מסויימים, שמן, סוכר,בצקים, המון מים ואם את לא אוהבת מים אז את יכולה להוסיף נענע למים רותחים וצנן ולשתות, אההה ובלי קופאין, אלכוהול .... אני לא אשקר ואומר לך שלפעמים אני לא חוטא אבל אני משתדלת שלא יהיו לי הרבה מעידות לכן אני לא מחזיקה שום דבר מתוק או חטיפים בבית, והכי חשוב שבעלי שותף איתי לאוכל ככה שאני לא צריכה להכין דברים שונים. מקווה שעזרתי לך מעט את מוזמנת לשלוח לי מייל אם יש לך שאלות אחרות.

helen28

New member
אז הנה אני נישברת שוב....

נכון הכל בגוף שלי ניראה רגוע
( טפו טפו טפו)
הצ'סטות קטנו, אני יותר רגוע, הכל מצויין עם בעלי... מה אני עוד רוצה מאלוקים ילד/ה שימלאו לי את החיים?!!! אבל
לא, תמיד חייבת להיות דרמה ועוד משהי בהריון, אבל הפעם משהי שמגיע לה לזכות לשמחה הזו, אבל לא צריכה אותה כי הנישואים שלה מזוייפים, הבעל שלה לא רוצה ילדים .... "טיטולים זה יקר " היא אוכלת ממרורים ממנו אבל מביאה לעולם ילד, אז מה זה יתקן את הבעיות שלה?! או שאני אכולת קינאה יותר מידי או שזה אנוכי מצידם?! לבכות שאת מגלה שחברה שלך בהריון והיא לא מספרת לך כי היא יודעת שאת רוצה ילדים ואת תוכלי לתת להם את כל האהבה שבעולם ואת כל התמיכה שרק ירצה, וששניכם תהייו שם לגדל את פרי אהבתכם, ועמוק בלב היא יודעת שכל זה הילד שלה יקבל, אבל רק ממנה. זה לא אמור להכאיב לי?!! אז מה אני בעצם רוצה להגיד נכון הנישואים שלהם לא משהו בכלל (בלשון המעטה) והזוגיות... אני לא חושבת שאי פעם הייתה, אז למה ה' נותן ילדים לזוג כזה, ולאחת כמוני לא?!! איפה הצדק...!!!

galim29

New member
הלן יקרה

אני מבינה את הכאב שלך ואת התסכול. זכותך להרגיש כפי שאת מרגישה. אבל... כמה נקודות קטנות למחשבה: אולי החברה יודעת כמה כאב תרגישי כשתספר לך ולכן היססה וחיכתה? זה מראה דווקא על רגישות למצבך ולא להיפך. ואולי לא נעים לה דווקא בגלל שאת יודעת איך בעלה מרגיש ולא רוצה את הילד? אני בדיעה שלכל אחת יש את שק הצרות שלה, אז נכון, אולי אין לה אנדו אבל יש לה בעיות אחרות לא פחות קשות. ואולי היא חושבת שילד יתקן לה את הנישואים? ואולי היא מפחדת לגדל את הילד הבא לבד אבל מרגישה שאין לה ברירה? בקיצור, לא לקנא כי את רואה שהיא נמצאת גם במצוקה, גם אם רגשית, זו מצוקה לא פחות קשה. סתם, מציע לך זווית ראיה אחרת, פחות רגשית ויותר אובייקטיבית. אני יודעת שזה לא מה שרצית לשמוע ואני יודעת שזה מרגיש לא הוגן, אבל אם למדתי משהו זה לא לקנא באחרים ולהתרכז במה שיכולה לתקן ולשפר אצלי. מרירות רק גורמת לתסכול גדול יותר ונראה לי שאת סובלת מספיק. אז תשמחי שאת מרגישה טוב יותר והציסטות קטנות ויש לך בעל מדהים וזוגיות תומכת כי זה המון!!!! ואני מאחלת לך שבקרוב תזכי גם למשאלה של ילד שתתגשם, את הרי בכיוון הנכון.

helen28

New member
תודה ../images/Emo140.gif

תודה לך על מילות העידוד.... נכון אני מודה ומתוודא שאני מקנא בה אבל באותו זמן אני מקנא לה, כי אני יודעת מה זה לרצות ילד.... העניין הוא יותר תסכול של חוסר צדק, הקנאה זה משהו שכבר חלף בין לילה אבל החוסר צדק זה מה שמכרסם בי, והטיפשות היא מצידי שאני נותנת לזה להשפיע עלי... אני יודעת שיש לה חיים קשים ואני יודעת עוד המון דברים אחרים שאני לא רוצה לפרט, אבל היא מסתירה את זה ממני כי היא מפחדת שאני יעשה לה עין הרע כי לה יש ואני מחכה לזה כ"כ הרבה זמן לי אין.... והיא לא סיפרה לי עדין והיא מתחמקת ממני.... אבל אני ידעת בתןך תוכי שיש לה לב רחב ואני לא נותרת לה טינה למה היא כן ואני לא, זה רק עניין של חוסר צדק בעולם בכללי, ואני יודעת שלכל בן אדם יש את החבילה שלו ולאף אחד לא חסר צרות.... תודה כל התגובה שלך, נעים לדעת שיש מקום שאני יכולה לכתוב את התסכולים שלי ואף אחד לא ישפוט אותי לרע.

galim29

New member
היא בענייני עין הרע../images/Emo2.gif

וחושבת שלא תפרגני לה ולא מספרתץ לך? אז תהיי את גדולה ממנה ותרימי טלפון ותגיד לה מזל טוב ושתתפוצץ
אל תתני לתסכול להשתלט עלייך בטח לא אם זה מה שהיא חושבת עלייך. ותתרכזי בעצמך וברצון שלך כי זה יקרה.
והחיים חזקים יותר מאינו ואין פה עניין שמה שיש לאחרים לא יהיה לך. זה לא בא על חשבונך. נכון, את עוברת דרך מסובכת ומעייפת אבל אני מאמינה שגם לך זה יקרה בצורה כזו או אחרת.

למעלה