היי ושלום!!

StagaDish

New member
היי ושלום!!

אני חדש כאן, ואני צריך את עזרתכם... הפסנתרנית..
אני מקווה רק שהגעתי למקום הנכון.. (השאלה שלי היא על מקלדת סינטיסייזר..) אני ארכוש ביום ראשון הקרוב מקלדת של Ensoniq SD-1 כמובן, יד שניה ב-950 ש"ח.. אחלה דיל, לא?? בכל מקרה, היא מושלמת בשבילי כמתחיל.. (אני מנגן על גיטרה בס קרוב ל6 שנים, והחלטתי שהגיע הזמן בשבילי להתפתח קצת). הבעיה היא, שה-sequencer שלה לא מותקן.. וצריך למצוא לו את המערכת הפעלה.. תהיתי, אם למישהו כאן יש אתר טוב להורדות שכאלה, או להציע לי איפה לחפש... או אולי במקרה הכי טוב, יוכל לשלוח לי את ה-sequencer... אני מאד מאד אשמח.. וזה יהיה מאד נחמד מצדכם! תודה רבה מראש! גיל דקל

StagaDish

New member
הממ...

הייתי שמח לקבל תשובה טיפה יותר מושקעת.. בשתי האפשרויות הראשונות חיפשתי והכל שם לא עוזר או בתשלום (אם בכלל). אני גם לא יודע בדיוק מה אני צריך...

Mr Peiser

New member
ת'אמת..

אני הייתי מציע שתתן למישהו שיודע להתעסק עם זה להתקין לך את זה... נראה לי מסובך לעשות את זה לבד.

StagaDish

New member
דווקא לא.. חחח

כל העניין הוא למצוא את הקובץ הנכון.. דוחפים את הדיסקט למקלדת, ולוחצים על טען... וזה אמור להתקין את עצמו לבד... העניין הוא.. מאיפה משיגים את המערכת...

afeine

New member
תשובה יותר מושקעת?

אז דבר ראשון אתה כפוי טובה. דבר שני אני לא חייב לך כלום. בסך הכל ניסיתי לעזור. דבר שלישי זה לא אשמתי שאתה לא יודע איך לעשות חיפוש כמו שצריך באתרים שנתתי לך. יום טוב

BloodRoses

New member
גנבת לי את המילים

אתה מבקש עזרה, מקבל תשובה מהירה ואתה מתלונן... לא הגזמנו?

afeine

New member
נכון!

*מסתתר מאחורי בלודרוזז ועושה לכולם פרצופים מפחידים*

StagaDish

New member
פיוז קצר.. אה?

בסך הכל ביקשתי עזרה.. תשמע.. נתת לי תשובות כוללות מדי.. אז ביקשתי משהו יותר מדוייק... היית יכול להגיד.. "חפש באינטרנט" - זה בערך אותו הדבר בשבילי אז ככה, אני חיפשתי בשתי המקומות שהצעת לי.. www.ensoniq.com לא פעיל משום מה, ואין לו אתר יותר. Kaza לא מוצא כלום ובקשר ל- promusician.com גם לא עלה לי... ומעבר לכך, אני לא מטומטם.. באתי לכאן עם השאלה אחרי שהרצתי חיפוש בצורה הכי טובה שיכולתי.. וכבר מצאתי מערכת הפעלה אחת - רק רציתי את עזרתכם בשביל למצוא משהו מדוייק יותר... שמע, אתה רוצה תודה? - קבל תודה: תודה! אף אחד לא חייב לי כאן כלום.. נכון...

afeine

New member
אם לא הלך לך

באתרים שנתתי אז תגיד את זה. תלמד איך להשתמש בכבוד לאנשים מהם אתה מצפה לעזרה.

StagaDish

New member
בעייתי נפתרה!

הצלחתי למצוא תוכנה שנקראת Ensoniq Disk Extractor, ויחד איתה באותו האתר, מצאתי את המערכת הפעלה בקובץ Image.. ובעזרת שני אלו, ווינדוס 98, והרבה כאב ראש.. הצלחתי להטעין את הסיקוונסר, ומערכת ההפעלה המעודכנת של הסינטיסייזר! אז תודה לכל העוזרים!

למעלה