היי ושלום שוב

עיני ים

New member
היי ושלום שוב

כנראה שההודעה הקודמת שלי נמחקה אבל רק רציתי ליידע שאם מחפשים בגוגל תמונות את שירי מימון אז רואים כמה תמונות ממש לא יפות בלשון המעטה {סוטות} אם אתן רוצות לפעול בעיניין להורדת תמונות אלו תפנו אלי במסר כי יש לי דרך לדבר איתם להורדת כל תמונה פוגעת תודהה רבהה ואני מבקשת שלא ימחקו את ההודעה או שאם מוחקים לפחות יאמרו לי למה תודה רבה וערב טוב לכלולןן או כולם

לא מחקו, אני חושבת שזה התקפל

או שעבר לעמוד השני, וכן אם את יכולה לעשות משהו שיורידו את זה,אז תודה.

../images/Emo214.gifההודעה לא נמחקה-

היא השתרשרה לשרשור של שאלות, כי היא הייתה מתאימה לשם
... כולנו מודעים למה שכתבת לנו, אני לא חושבת שיש ממש מה לעשות בעניין מעבר להתעלמות, לא חסרים סוטים שיעלו דברים כאלו... את בטוחה שיש לך מה לעשות בנידון

אם את באמת יכולה לדבר איתם ולהגיד

להם שאלו תמונות פוגעות זה יהיה מאוד יפה מצדך.. אנשים חסרי חיים-לא חסרים.. ואני מודה ל-ה' שלשירי אין זמן להיכנס לאינטרנט... ולראות דברים מזעזעים כמו זה.. אגב אנחנו לארק בנות בפורום =]

עיני ים

New member
אוקיי

כנראה מחר אפנה אל גוגל אבל לא ממש בטוח שזה ילך אז אם זה לא ילך יכול להיות שנצרטך לפתוח עצומה בפורום ולשלוח להם את זה כשיש לפחות עשרים חתומים או חתומות....................

עיני ים

New member
למנהלת

תמחקי את ההודעה שלי {זו השניה} הפרטים לא היו נכונים. אשלח לך מסר אם אצליח ואומר לך מה אני יכולה לעשות. תודה רבה ובה ביייי

../images/Emo214.gifאני לא מוחקת..

פשוט בפעם הבאה בבקשה תכתבי רק אחרי שתבררי ותדעי פרטים מדוייקים, חבל סתם להטעות.. אם אני הייתי יודעת שאפשר בכזאת קלות לפעול-כבר מזמן הייתי פועלת, ואני בטוחה שאני לא היחידה.. אם תצליחי לשנות-כמובן שנשמח לקחת בזה חלק, אבל בפעם הבאה בבקשה תבדקי לפני..
וכל הכבוד לך על הנכונות

../images/Emo214.gifואגב../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

את מוזמנת להמשיך ולהשתתף בפורום
ואני אשמח אם להבא תקראי לי בשמי-הדר, כי "מנהלת" זה...קצת מזכיר לי בצפר
.

kocit

New member
../images/Emo67.gifרציתי לראות עם גם לי תכתבתי

לקרוא לך בשם..
+

kocit

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo122.gifחחח../images/Emo180.gif../images/Emo194.gif../images/Emo39.gif

מזה נבהלתי שראיתי את האת את את..

למעלה