היי וערב טוב...

היי וערב טוב...

שלום לכם יש לי שאלה.. אני מצליחה להגיעה לסיפוק ולגמור רק ע"י זרם מים חזק ותנועתי של הדוש על הדגדגן. בדרך אחרת- עם היד, הלשון של הבן זוג על הדגדגן לא עוזרים בעיניין.. כי אז זה רק נעים ונעים ואין לזה סוף. אז השאלה שלי היא כזאת- איך בעצם אפשר להחליף כביכול את הפעולה של זרם המים במיטה עם הבן זוג? איזה תנועות אפשר לעשות? באיזה אביזרים אולי להשתמש? אם למישהו יש עצות או תגובות אני ממש אשמח לשמועה.

maya 23

New member
מממ...

מוזר, בחיים לא גמרתי מזה, זה פשוט לא נעים, זה מציק...אני בספק אם קצת מאמץ מאסיבי ולדעת איך, ובן זוגך יוכל להגמיר אותך עם הלשון, יש לזה כמעט אותו אפקא של רגישות בדגדגן...

זהו ש...

אין ללשון את אותו האפקט עלי. ואני בעצמי לא מבינה למה.. בגלל זה פניתי לפורום כדי לקבל קצת הדרכה בעיניין של איך להגיע לזה.. אולי שתפי את, ממה ואיך בדיוק יוצא לך חגמור..?

maya 23

New member
שמעי

אני יכולה גם מהתחכחות נעימה לגמור, אני פה לא פונקציה (למרות שמסקס עדיין לא הצלחתי ועצות מכולן יתקבלו בברכה), אני לא ככ בעניין של לשונות למרות שזה פאן, אני צריכה את הגבר בסביבה עלי, אז גם אם הוא עוזר לך עם היד וחצי עלייך, זה נותן אפקס, כי יש נגיעה בדגדגן ויש אותו... מה ניסית חוץ מזה?, ניסית חיכוך יבש? (דריי סקס?)

Zot ani 1

New member
אממ..

מהתחכחות..? פפשש כיף לך.. ואני צריכה לעבוד קשה..חחח אז לא ממש הבנתי לגבי זה שאמרת שהגבר עליך, ומה הוא בעצם עושה תוך כדי? ומה שניסיתי זה עם היד שלי שזה ממש לא מביא לשום מקום. ועם היד שלו שזה גם ממש נעים וכיף אבל גם אין לזה סוף..(זה בעצם החיכוך היבש, לא? לזה התכוונת? עם הלשון שלו..שזה גם נעים בטרוף אבל לא מביא לשום נקודה..

maya 23

New member
ריכוז אחותי ריכוז

תני לעצמך להרגיש, אל תחשבי על זה שהוא עומל שם, תתפנקי מה יש... זה שהגבר עלייך פלאס מביא לך ביד זה נורא פשוט הוא פשוט חצי עלייך, והיד שלו מענגת אותך...חיכוך זה התחכחות לכל דבר, בגדים והכל(טוב לא בהכרח הכל אבל משו עלייך)

rongostar

New member
אולי

אתם יכולים לנסות ויברטור, אין לי ידע מקיף בנושא, אבל יש כאלה רק לדגדגן.

פיאנו

New member
זה עניין של התניה

הגוף והמוח שלך התרגלו לגמירה עם הזרם של הטוש, ויש מין בטחון כזה למערכת שלך שככה את גומרת בטוח.אולי כדאי שתכניסי את בן הזוג איתך למקלחת לרחצה משותפת ,לסיבון הדדי ולהתחככות רטובה,ותני לו לענג אותך ביד יחד עם הטוש, או לרדת לך יחד עם הטוש הזורם. לדעתי ככה תוכלי לאמן את עצמך לגמור גם עם מגע אנושי.

למעלה