היי וחג שמח

היי וחג שמח

היי, חבר'ה מה קורה? אני מבין שהיה טיול צעיר מדהים. ואפילו כל החניכים של עופר ואריאל חזרו בשלום.( כל הכבוד, מי היה מאמין?) הבנתי שהוצאתם חולצות מדצ"ים שזה מגניב ממש. הדר אומנם קצת באיחור אבל שיהיה הרבה הרבה מזל טוב. אני מצטער שלא יצלחתי להגיע לטיול מודי ( סגרתי שבת). אני בקורס מכי"ם עכשיו אני מסיים עוד ארבע שבועות ואז אמורה להיות לי רגילה אני מבטיח שאני יבוא למחנה. אז בקיצור שיהיה לכולם חג שמח וכשר. ונסיים בברכת עלה נעלה שי

ronikalush

New member
מלילות!

נחמד לשמוע ממך גברגבר!!! כן היה טיול ממש כיף..!! ו..תחשוב על זה ככה- אם כל החניכים של עופר ואריאל חזרו בשלום זה אומר שמשהו כאן קצת חשוד.ואני לא אוסיף יותר!! קורס מכ"ים..?סחטייו סחטיין!תראה להם מזה יא פנטר!!!!!! נחכה לך במחנה אל דאגה!!!!!

Hbentzur

New member
פששש

ואו קורס מכ"ים... מגניבאש! תהנה ממש ומחכים לראות אותך במחנה! ודרך אגב- אף חניך ממחנה הר-אדר לא חזר הביתה ביום הראשון... אני חושבת שמגיע לנו משהו על זה!

Hbentzur

New member
נ.ב-

מלילות כמה הודעות למטה יש תמונות של הקדימה והאחורה של החולצה...

שי

קודם כל חג שמח 2)כל הכבוד על הקורס מכי"ם(או אפשר גם בלי גרשיים המבין יבין) 3)נרשמתי לטיול שיוצא ביום שני ו4)היתי לפני כמה זמן בצפון וחשבנו לקפוץ לבקר אותך והשארנו לך הודעות ולא בסדר שלא החזרת צלצול אבל לא נורא עבר זמנו בטל קורבנו מה חדש תספר קצת חוויות מהצבא שאתה נכנס לפורום עוד פעם עד אז שיהיה שבוע טוב חג שמח שבת שלום וטיול/קורס מכי"ם מהנה לכולנו

חחחחח זה משעשע קצת מאוד אבל תכנסו

שי =

שיייייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo124.gif

אנחנו מתגעגים אליך הרבה זמן כבר לא ראינו אותך
תבוא למחנה יותר

למעלה