היי וחג שמח=]

ליטל19855

New member
היי וחג שמח=]

אני לא יודעת אם אני במקום הנכון אני אשמח לקבל יעוץ ולדעת לאן לפנות בנושא זה. אז אני ליטל בת 25 מחיפה הבעיה העיקרית שלי זה ביטחון עצמי מאוד מאוד נמוך וזה בעצם פוגע לי בכל תחומי החיים בלימודים, כבר התחלתי פעמיים לימודים ומהר מאוד ברחתי משם... בחיי היום יום בדברים הכי קטנים כמו לדוגמא ללכת לקניות לבד או סתם לטייל בקניון דברים שאני לא יעשה לבד בחיים!!! אלה אם כן אני חייבת.... במקום העבודה-בעיקר מול גורמים בכירים שבקושי שלום אני מסוגלת להגיד להם וגם אז אני תמיד נבוכה. תמיד היתה לי בעיה לתקשר עם גברים פנים מול פנים... ובכלל שלא נדבר על מערכת יחסים רצינית שעד היום לא היתה לי! ואני כבר בת 25!! אני מרגישה שהגעתי לשלב בחיים שאני תקועה אני רוצה לעשות כל כך הרבה דברים ובעצם לא עושה כלום, חוץ מזה שאני עובדת.. רוצה ללמוד ולא יודעת מה... רוצה מערכת יחסים אבל מרגישה שאני לא יוכל ליישם את זה עד שאני לא יהיה שלמה עם עצמי. רוצה לעשות רישיון- מתחילה ללמוד ונעצרת באמצע בעצם כל החיים שלי אני מתחילה דברים ולא מסיימת אותם אני רוצה לעשות שינוי בחיים שלי! אני רוצה שהדבר הזה שמפריע לי בכל דבר בחיים יעלם!!! ואני אשמח לדעת לאן לפנות.. תודה מראש ליטל.

אין הביישן למד ../images/Emo13.gif

כמה שאני מבינה אותך ולשמחתי לאט לאט בתהליך הדרגתי עברתי שינוי אחרי שראיתי שזה פוגע בי כי אפילו ללכת לקנות משהו בחנות לא יכולתי כי התביישתי לשאול שאלה פשוטה כמו מה המחיר. ועכשיו אני הולכת לבתי קפה לבד,מעדיפה אפילו שופינג לעשות לבד,לא מפחדת לשאול ומעיזה...אני חושבת שמה שעזר זה העובדה שלא ויתרתי לעצמי ודווקא לקחתי על עצמי תפקיד בצבא שהכריח אותי להתמודד עם הביישנות-הייתי משקית חינוך,ז"א שהייתי צריכה להעביר ערבי יחידה לחיילים,להתמודד עם המפקדים שלהם,עם אנשים מבחוץ שצריך לתאם איתם לו"ז ועוד ועם הזמן פשוט שיחררתי את הביישנות והתחלתי להעיז.

ליטל19855

New member
היי

פה מתחילה הבעיה שאני לא מעיזה!!! אני צריכה להביא את הכוחות האלה מאיזשהו מקום כרגע מבררת על פסיכולוגית..מקווה שזה יעזור!! שמחה בשבילך שאת אחרי זה!=]

לדעתי זה בהחלט יעזור ../images/Emo13.gif

אני חושבת שגם עם עצמך תנסי לעבור תהליך-כל פעם לחצות עוד גבול ועוד גבול...

נלה22

New member
ליטל

האמת שהתחלתי לדפדף פה השניה.. ומשום מה אצלך רציתי להגיב.. את חייבת לקחת מאמנת..או מאמן.. קאג'ינג זה יעשה לך פלאים לא תאמיני!!!! אני גם חסרת ביטחון נורא! אבל יש לי מזל שאמא שלי מדהימה והיא לא מתוורת לי.. לדוגמא.. נכנסתי לאונברסיטה ולא הפסקתי לבכות 3 שבועות שרע לי ואני לא מתאימה ואני לא חכמה מספיק כדי ללמוד והינה אני שנה שניה... לומדת רק כי היא הכריחה אותי לנסות עד סוף הסמסטר ואז כבר התרגלתי הכרתי חברות גיליתי שזה לא רע כ"כ.. אני בגלל החוסר ביטחון וודאות לא התגייסתי לצבא.. עשיתי שרות כי זה פחות מעמיס מבחינה נפשית שלא ידעתי איך להתמודד ותמיד לא ויתרתי לעצמי וככה הגעתי למקומות נפלאים... את חייבת לאמן את עצמך.. ואם אין לך סביבה תומכת תאמיני לי הכסף שתשימי אצל המאמנת ישתלם לך.. לא ניסיתי אבל אני חושבת שזה מעולה למי שאין סביבה תומכת.. אמא שלי משמת לי כמאמנת

ליטל19855

New member
היי נלה

את האמת שיש לי גם אמא שמאוד תומכת!!! אבל היא תמיד נתנה לי לעשות את ההחלטות שלי זאת אומרת נותנת לי לראות את שני הצדדים ולבחור בעצמי! בקשר ללימודים או בכל דבר בחיים פתאום נכנס לי ג'וק לראש ואני מרגישה חסומה (אני יכולה לדמות את זה כיאלו לא יכולה לנשום) ואז אני קמה ופשוט עוזבת! לגבי מה שאמרת את מתכוונת למאמן קואצ'ינג? אני דיי מתלבטת בין זה לבין פסיכולוג...

למעלה