היי ובוקר טוב

אישית מבטיחה לך

הוא לא מאוכזבת ממך מקסימום מאוכזב

מצוטטת

New member
ת'זריעי לו ../images/Emo97.gif

אולי לזה הוא כן היתחבר נסי, אנא אערף זה עלול להצליח, לדעתי שווה ניסויייייייי

מצוטטת

New member
לא עומדת ב'זה יותר

חייבת כאן ת'אינסולין לחץ הדם ש'לי....... דמיני לאן הגיע ~
~

ozzz64

New member
לא הבנת אותי .

התכוונתי שאולי קשה לך להתחבר עכשיו לאנשים , כי קשה להם להחליף ניק , בגלל הפרסומות בצד שמאל . גם לי קשה , אני מתגעגע לכל ה"חברה" .

מצוטטת

New member
~פליק~פלוקי~ יקירי אולי ../images/Emo63.gif יעZור

לך להתחבר.......... קח
~~
~~ יום אחד ראה פולני תרנגול מנקר בזגוגית חלונו. פתח את החלון ותפסו. ראה, שרגליו קשורות ברצועה. פצה התרנגול את פיו ואמר: אם תתיר את רגליי ותשלח אותי לחופשי, אתן לך שלוש עצות שיהיו לך למועיל. - ומה הן? - שאל האיש. - קודם לכן - אמר התרנגול - הישבע לי, שאכן תשחררני. נשבע לו. אמר התרנגול: - עצה ראשונה - בדברים שלא יתכנו אל תאמין! עצה שנייה - דבר שאין להשיבו - אל תהרהר אחריו! עצה שלישית - מה שלמעלה מיכולתך - אל תעשה! שחרר האיש את התרנגול. קפץ זה ועמד על ענף של עץ, צחק ואמר: - אי לך , אדם. פתי מאמין לכל דבר. בגרוני שמור אוצר של יהלומים ואתה שילחת אותי לחופשי. בוש אותו אדם על כסילותו, מיהר וקפץ לתפוס את התרנגול. התעופף הזה ועמד על ענף גבוה. טיפס אחריו האיש על העץ, עד שענף נשבר תחתיו. נפל ארצה ונחבל. - שוטה שבעולם! - צחק התרנגול - טרם עברו עשר דקות מאז שמעת עצותיי וכבר שכחת את כולן : האמנת בדבר לא ייאמן - כלום ייתכן, שבגרונו של תרנגול שמור אוצר?! התחרטת על ששחררת אותי; וניסת לטפס על ענפים, שהתנודדו תחת כובד משקלו של תרנגול. {זה סיפור עממי , לא פרי עיטי
} נו, לZה ת'יכול להתחבר.......? שב"ש פלוקיששששש

../images/Emo42.gifבוקר טוב פולקי

שבת שלום צום קל וגמר חתימה טובה יש לי דבק 3 שניות..........יצליח לחבר לך הכל

תלוי למי........

זה שעשה הרבה בלאגנים וברדאקים שיהיה לו קשה בכל המובנים מי שלא עשה ברדאק כמוני למשל
שיעבור בקלות בין ארוחה לארוחה

אז להדביק או להסניף?

לא הבנתי מה הצעת לה... לו- מתאים להסניף... לה- מתאים להדביק.. לנו- נשאר רק לבכות על העולם הזה :)))

ה-טריבונה כבר ממוקמת

ת'ביאי את הפיצוחיאדה ...עם איזה תרנגול לכפרות...על הדרך. בזמן שהוא יחפש ת'מוצצת...היא תדביק והוא יסניף והיא ת'חפש תעצמות...והוא ילחח לה בעוגב...והיא תנגן לו בחליל.. ואני ואת... סתם נשב ונבכה על חוסר מזל בעיגביות מעוגבת לעוגב מקומי שמוכן להתעגב וללכת כפרות במיידי אריי העיגובית..

מצוטטת

New member
אם

Eיבִית עכשיו גם ת'חליל אז חבל"ז....... זו הולכת ל'יות הילולת ההילולות חסר עכשף רק הטישו........
יא בה דה בא Dי

למעלה