היי ובוקר טוב

folkman1

New member
היי ובוקר טוב

לכל ידידי לא ממש מתחבר אל כתיבתכם לאחרונה אבל מרגיש קשור לקבוצה נזו אז בהמון אהבה פולקי

יערית

New member
בוקר אור פולקי../images/Emo42.gif

לא נורא אם אין כימייה כאן,הכי הרבה תקרא עיתון או ספר טוב בכדי לרענן את הנשמה. בהמון אור ואהבה יערית

ממשיכה לך...{דפקא}

בוקר אור פולקי.. תתרווח...... תנשום.... תתחבר....... תאהב..... {רק אל תחליף ניק עודפ'ם.... כבר לא עוגבת לך}

האא

חכי הוא לא מצליח להתחבר...:)) {האא..גמני פנויה אגב...לעיוגובן.. אז תזדייני לך שם עם המון המון סבלנות... תתרווחי..תנשמי... יגיע התור ש'לך}

אינעל העולם...

תזמורת ענקית פה... אין איזה עוגב פנוי? לא סובלת לעמוד בתור...בכלל לא סובלת לעמוד...אוףףףףףףףףףףףףף.

ראית מה זה...

מרוב עוגבים לא רואים ת'עוגבות ... פשוט חוסר צדק בעולם הזה... תגידי........ בבוקר זה תמיד ככה??. שונאת עמוד בבוקר... זה מסובב לי ת'כל הבית ...

יערית

New member
ואני לתומי ולתומתי ותמימותי../images/Emo9.gif

חשבתי שעוגב זה כלי נגינה

שיטטטטטטטטטטטטט

ממש ככה! מזל שאני אורתודכסית כופרת ויש לי עוגב בחדר שינה.. כזה שלוחצים עליו והוא גורם לי להשמיע שיחה צפופה עם אלוהים :))) חשבתי כבר זו מילה נרדפת לסכיזופרניה עוגבת לחשקונים מוקלדים של מיתרים חלולים.. בוקר אור ישראל.. בוקר טוב לכל מה שנמצא בתוך הקפה ומותר לעישון :)))

folkman1

New member
שאני אמצוץ שאני אחליף

חומד התבלבלת אבל תמשיכי לעגוב

חחחחחחח {ווח'ד דאחקה הבאתי

ונפלתי מייד לריצפית של האגן..} ראית מה זה.. ישר קפץ למוצצים. אמרתי לך שהוא בקטע ההזוי של הפרק האחרון של הסרט..-מציצה מוקלדת- מעניין אם הייתי כותבת ..."פולקי תמצא חיים ותזדיין" - .....אממממממממ מה הוא היה מפרשן מזה:)))

לא'דעת...

מה הוא היה מפרשן... אדיג לך מה אני קראתי בלי המולטי... "פולקי תמצא את חיים ותזדיין". מי זה חיים לעזאזל? אויייייייייייייייייייייי...אני פה אבודה בלי הפוקלי שלי

אממממממממממ

נו, ההוא מהטריבונה שלוחץ על המתגית של האור...לא? אל תתפזרי לי שוב... אין לי כח לאסוף לך ת'חלקים..היא הסניפה את כל הדבק. ראית... קטרינה הסופית הקדושה חזרה אליינו ממעמקים אמרתי לך שקורים ניסים בעולם ש'לנו י'ה סקפטית לא עוגבנית אח'ת...היא קמה לה לתח'יה עם קנדומית על הראש....אשכרה -שילוש מחושב ומחורר-

ozzz64

New member
בוקר טוב פולקי .

זה בגלל הפרסומות, קשה עכשיו להכנס בניקים שונים ,לכן לא מתחברים לכתיבה .

folkman1

New member
מה קורה כאן מה זה מאוכזבת

הענין של הניק או שלא לקחתי כדור תשאל את יערית קוקו אור וכל השאר אפעם לא החלפתי ניק פולקמן ----זה שם ----זה מותג

למעלה