היי.. התייעצות 
היי כלום, אני חדשה בפורום, אקדים ואומר שאני משוחררת זמנית ולא קבועה

אז ככה, אני משוחררת זמנית על 24 רפואי לחצי שנה עקב בעיה של בלוטת התריס (הכי לא הגיוני בעולם לתת על זה 24או 21) אחרי המון התלבטויות וסבל נוראי וממושך, ואחרי התנגדות של 21 ובכלל הוחלט לקבל 24 זמני. עכשיו אפרט, התגייסתי באוגוטסט 05 ואחרי חודשיים (החודשיים שלא עשיתי כלום נחשבו לפז"ם) יצאתי לדחיית שירות לימודים החשיבו אותי לעתודאית, הייתי בחיל הירוק כל הזמן, והעבירו אותי לר"מ 8. חזרתי באוגוסט 06 העבירו אותי לחיל האויר (טעות טעות טעות) אחרי טירונות בדרום(עובדה) וחצי מהזמן אישפוזים (אני עם פרופיל 64 שירד ל45 יש לי אסטמה ואלרגיה, ומי שולח במצבים כאלה למדבר?? רק הצבא מסוגל לכך). אחרי הטירונות רק טיילתי מירפ"א בתל השומר לחצור באשדוד לתל נוף ולבסוף שוב לבקום 9 חודשי סבל. והנה אחרי הסבל אני כבר 3 שבועות בבית, אני חושבת על הרגע של הועדה באוגוסט, מצד אחד מאוד רוצה לחזור מצד שני מפחדת. אי אפשר להתנדב עם 24 זמני בגלל שהוא זמני וכנ"ל גם שירות לאומי אי אפשר כי יש לי חצי שנה. אממ גם עבודות לא מקבלים עם חצי שנה זמני דרישה למינימום שנה. לגביי אבטלה? אוכל לקבל? עד עכשיו קיבלתי מענק.. ואני יודעת שאני צריכה לקבל פקדון? איפה אוכל לברר את כל זה? למישהו יש המלצות ? או סתם דעה איך אפשר לעלות את המורל אחרי כל הדבר הזה 
היי כלום, אני חדשה בפורום, אקדים ואומר שאני משוחררת זמנית ולא קבועה