היי הצטרפתי אליכם

אווושר54

New member
היי הצטרפתי אליכם

אני חופרת פה אז שלפחות נכיר....

אני מעוניינת לקנות את ריסק- סיכון ואת אקסיס אנד אלייז בחנות שאמצא בה את משחקי הקופסא הללו..... זה מביא אותי לשאול - איפה אתם קונים משחקים? בעפולה עברתי את כל החנויות והשדרה ולא מצאתי כלום.. אני צפונית.. אבל אני מבלה הרבה בתל אביב באר שבע ובירושלים...ואפילו חיפה היא אופציה. ככה שתמליצו לי על חנות משחקי קופסא שיש בה הכל או את הרוב... גם אם במרכז....תודה...

ואגב, מישהו מכיר את המשחק כריסטיאן או קאטאן? משחק מלחמה.... ומשחקי הכס כלוח מישהו שיחק?
שנה טובה:)

אייני

New member
אני האמת מאוד אוהב משחקי מלחמה

ככה שאת מוזמנת לשאול אותי חופשי. גם את משחקי הכס שיחקתי. זה משחק מעולה לדעתי. הוא כבד אבל, וגם הוא עדיף בכמה שיותר שחקנים (אם כי גם 3 שחקנים, ששם זה המינימום הנדרש - זה סבבה ממה שיצא לי לשחק, אבל הבנתי שזה לא מאוזן כ"כ ושעדיף לפחות 4-5).

השאלה שלי היא, לפני שאני חופר על משחקי מלחמה באופן כללי - איזה משחקי מלחמה שיחקת, אם בכלל - ומה את מחפשת בעיקר במשחק מלחמה? מעדיפה קליל/כבד? כמה שעות משחק? התמקדות בדיפלומטיה, בריתות ובגידות או התמקדות בטקטיקה ואסטרטגיה יותר? איזה תמה את מחפשת, פנטזיה, ימי הביניים, מד"ב, או מציאותי? את מחפשת יותר טקטיקה (כלומר משחק שמתמקד ממש בשדה קרב ספציפי) או אסטרטגיה (כלומר משחק יותר עולמי וכללי)?

כמה שיותר שתכתבי יהיה יותר קל לעזור. חרשתי הרבה מאוד משחקי מלחמה אז חופשי
תפציצי!

אייני

New member
אה, ושכחתי -

לגבי החנויות, רובנו המוחלט כאן קונים באינטרנט כי בארץ משחקי לוח הם מאוד יקרים. האתר המרכזי שממנו אני מזמין (כי הוא הכי זול ונוח - המשלוח שם חינם, אפילו לישראל. אבל לצערי אין בו כ"כ הרבה משחקים) הוא:

http://www.bookdepository.co.uk/

וכמובן, אפשר להזמין מאמאזון דרך שירות BUY2BUY, ויש עוד כל מיני אתרים שאני כבר לא מכיר כ"כ, אחרים יכולים להמליץ כאן.

אווושר54

New member
באמאזון 47 דולר לאקסיס אנד אלייז

ו27 דולר לסיכון. זה לא יקר?

ומסםר השעות - לא קריטי.... אוהבת משחקים שנמשכים הרבה זמן ומשחקים כמו הרמז שכל סיבוב הוא נאמר בין חצי שעה לשעה אבל עושים חמישה סיבובים עד שממצים....

אייני

New member
לאקסיס אנד אלייז - ממש ממש לא.

המשחק הזה נמכר בארץ ב300 שקלים. בכל מקום שבו יצא לי לראות לפחות. באייקון יש סיכוי סביר שהוא יימכר ב250 שקלים במקום 300, אבל לא יהיו הנחות מעבר לזה.

על זה דיברתי כשאמרתי שמשחקי לוח בארץ הם מאוד יקרים. המחירים של משחקי לוח בארץ הם כמעט תמיד פי 2 לפחות ממחירים של משחקי לוח בחו"ל. הבעיה היא שהמשלוח לארץ מאוד יקר, אז אני מציע לך קודם לבדוק את עלות המשלוח לארץ של A&A (אקסיס אנד אלייז).

אם אמאזון לא שולחים לארץ את המשחק, אז את יכולה להשתמש באתר הזה:

http://usa.buy2.co.il/BUY2USA/amazon

ולגבי סיכון, 27 דולר זה גם יותר זול מאשר בארץ... 27 דולר זה הרבה פחות מ100 שקל ובארץ אין שום סיכוי שזה נמכר בפחות מ100. אבל שוב, הבעיה הרגילה היא כמה עולה גם המשלוח....

אווושר54

New member
רק דיפלומטיה וסיכון שיחקתי בז'אנר משחקי מלחמה

אני אוהבת משחקי חשיבה נוסח הרמז. הרמז משחק ממש טוב שאני מכורה.

אממ כריתת בריתות וגם אסטרטגיה צבאית... כבישת יעדים.

ycyclop

New member
אם את אוהבת את Diplomacy

יש לי את "machiavelli" למכירה. זה Diplomacy עם אלמנט כלכלי.
http://boardgamegeek.com/boardgame/286/machiavelli

המשחק במצב ישן (בכל זאת משחק משנות ה-70-80) נדיר במחיר של 80 ש"ל בלבד. (אספנים קונים אותו ב200+ ש"ח בארה"ב אבל אין לי כול להעסק עם אי-ביי)

ycyclop

New member
ברוכה הבאה

שמחים להכיר.
ישנם הרבה סוגים של משחקי מלחמה ולא נראה לי שאת מכירה את כולם.אבל פה בהחלט תהיה לך הזדמנות להכיר אותם.

sAVVy25

New member
ברוכה הבאה

בקשר לקניית משחקים, הבתקופה זו של השנה הייתי ממליץ לך לחכות לאייקון, הרבה דוכנים עם משחקי לוח וברובם ישנה הנחה על מרבית המוצרים למיטב ידיעתי.

אם את אוהבת risk הייתי מציע לך לבדוק כמה גרסאות נוספות כמו risk legacy, risk 2210 AD, risk:godstorm וכו'.

למעלה