היי, הנה אני...

היי, הנה אני...

כידוע לרובכם, השם שלי הוא אליעזר. במשך כל שנות ילדותי קראו לי, לֵייזֶר. מייד כשיצאתי בשאלה, לא הסתדרו האנשים שמסביבי עם ה"לייזר", שאלו מאיזה שם זה מגיע וכששמעו שזה הגיע מ"אליעזר", הם העבירו אותי ספונטנית ל"אלי"... כבר הרבה זמן אני מתחרט על שנתתי לזה לקרוא. לייזר זה שם שאני מאוד אוהב. היום, הרציתי באיזשהו מקום בפני קהל שהיה -ברובו- חדש לי. ביקשתי (בהחלטה של רגע) מהמנחה להציג אותי כלייזר פלס במקום אלי... זה מצא חן בעיניי. עכשיו אני רק צריך להתרגל מחדש...

רינהא

New member
ברכותי...../images/Emo141.gif

נראה לי רעיון טוב............ אלי יש מליון חילונים לייזר.....בקושי מניין

דידית

New member
אלי/אליעזר/לייזר

אם תשאל אותי אלי זה שם יותר יפה מלייזר. שם יותר משוחרר. אבל מצד שני זה שאתה חוזר לשם לייזר זה אומר הרבה דברים אחרים כמו למשל שאתה גאה בשם שלך למרות שהוא לא מקובל.זה מזכיר לי את אתאיסט שהשלים את היציאה שלו כשהוא התחיל לאכול גם כשר. זה יגרום להרבה תגובות, הרבה אנשים ירימו גבה, לייזר? זה ישר מקטלג אותך לדת כי השם הזה מקובל רק שם. אבל אולי זה מה שאתה רוצה? להיות שונה? לגרום לשאלות, לגרום להרמת גבות? לי ולשם שלי יש רומן גדול, הוא שונה אין ספור פעמים כל אחד קורא לי אחרת, המורות קראו לי בשם אחד, החברות בשם שני, המשפחה קראה לי אחרת ובמקום העבודה מכנים אותי בשם שהם החליטו מסיבות שונות. בחיים לא קראו לי כמו שקראו לי ב"קידוש" וזה קצת מפריע לי אולי יום אחד אני אחזור לקרוא לעצמי בשם האמיתי המוזר אבל הנכון. דידית.

טוב

New member
../images/Emo49.gif לשינוי השם

ולכבוד המאורע החגיגי הרי לך חמשיר הנכתב בשניות אלו ממש: אמר לו בחור בשם אלי לשנות את השם מתחשק לי אז שינהו ללייזר, מי יהיה לי לעזר כי לומר את השם קצת קשה לי. טוב,טוב, לבמה חדשה זה לא יגיע, אבל העיקר הכוונה.

ש חף

New member
אאאאלללללללייייייייייי

תתחדש,ילד!!!!!!!! ובלי קשר-מצטערת על השיחה ההזויה (אני לא זוכרת כלום) זה היה מתוך שינה...

sharkyM

New member
כה לחי

אע"פ שאני לא מצליח לשייך את השם למראה עיניים.

טוב

New member
מה שמזכיר לי אנקדוטה

באיזה שבת אחת בצהרים יושב לו אלי בחצר ביתי, ומעשן סיגריה. הבית שלי זה דירת גן, שצמודה לדירת גן של משפחה דתית, ובין שתי הגינות מפרידה רק חומה נמוכה. שכני ובנותיהן הצנועות והחסודות מביטים במבט קצת מוזר בבחור שיושב אצלי במרפסת, עם סרט בשיער, כתובת קעקע, סיגריה. ואז פתאום, מתחיל אלי יקירנו לזמר לו איזה זמירת שבת ביידיש כבדה, כזאת שאפילו בבית הורי לא שמעו. מה אני יגיד לכם, השכנים היו בהלם! הניגוד בין המראה שלפניהם, למה שיצא מפיו, מזכיר לי את הניגוד בין אלי ללייזר.

uri80

New member
נשמע לי קורע מצחוק ../images/Emo6.gif

טוב , צילמת את השכנים במקרה ? נראה לי שהיה שווה לראות את הפרצוף שלהם

אליעזר והלייזר

יפה לך!!! ואני ממש שמחה שסופסוף יש משהו שמביא אותך לכתוב הודעה. >ספל חמאה תוהה אם מישהו כבר המציא פלס לייזר<

תודה לכולם (גם לציניקנים)...

ולספל חמאה, כן!! במכון לאנרגיה אטומית שע"י נחל שורק, המציאו פלס לייזר...

almog4

New member
ויש עוד מישהו עם שם דומה

עֵייזר (וייצמן) - הנשיא הקודם. מה שמראה שאפשר להגיע להיות נשיא עם כל שֵם (ומעבר לשם המתחרז- הרי לך יש ייתרון גדול על פני וייצמן: אתה הרי גם יו"ר "צוות יוצאים בשאלה", שזה הרבה יותר שווה) אז בהצלחה עם השם אלמוג

אחר

New member
שאלה ישירה

קודם כל ברכות על השם החדש
ואני מאחל לך "קשיי הסתגלות" קצרים וחביבים. והשאלה [הבוטה]: האם חלק מהשיקולים שלך להחלפה השם היה הגימיק שבדבר? שהרי באמת- צא וראה, כמה אלי איכא בשוקא, בעוד שלייזר לא מצינו [בשוק שלנו, השוק החילוני הפרוץ]. כמובן, שאם התשובה חיובית אין בכך שום פסול. זה סתם מעניין.

מעשה שהיה כך היה...

קצת לאחר היציאה שלי בשאלה, הגעתי להוסטל ´אתנחתא´ בירושלים. כששאלו אותי לשמי עניתי - לייזר. האנשים שם הסתבכו עם השם הזה ושאלו מאיפה זה מגיע. כשעניתי, אליעזר, הם הפכו אותי לאלי... כך, בלא תכנון מוקדם מצידי, הפכתי לאלי. כבר הרבה זמן שאני מתגעגע לשם הישן שלי. וכאן מגיעה התשובה לשאלה הישירה שלך: כן, גם בגלל הגימיק שבדבר... מידי 5 דקות אני מסובב את הראש כשאני שומע קריאת "אלי" באוויר. בדרך כלל, לא מתכוונים אלי. עכשיו זה כבר לא יקרה לי... יש עוד סיבות לכך שאני מעדיף את ה"לייזר". הבולטת בהן היא מפני שלדעתי הוא שם הרבה יותר יפה מאשר "אלי"...

אחלה שם

וגם שתדעו במצעד הגאוה הסתובב אלי עם תווית שעליה היה כתוב כמובן: לייזר פלס. אחלה שם.

למעלה