היי- היכרות!....

פוליקר

New member
היי- היכרות!....

שלום לכולם, קוראים לי אריק ואני מאמין שתראו אותי הרבה כאן בסביבה (שכן חדש)... אני מאוד אוהב את יהודה פוליקר (דא), את מאיר אריאל, גידי גוב, דג נחש, מאיר ואהוד בנאי, חמי רודנר, יצחק קלפטר, יגאל בשן, גידי שמור, אביב גפן ועוד... בלועזי: טרייסי צ'אפמן, קט סטיבנס, ניל יאנג, בוייז טו מאן, הוורב, ארוס רמאזוטי, דיוויד גריי ועוד... אממ... אז אמנם אין לנו כל כך ארץ נהדרת אבל כן יש לנו מוזיקה נהדרת... שיהיה לכולנו טוב בלב...

Superchen

New member
פוליקר../images/Emo35.gif ../images/Emo12.gif

אתה בא ללהקה שלי
ברוך הבא, וערב קט סטיבנס שיהיה לך

פוליקר

New member
חן?

כמה טוב שאני מכיר אותך אחרת- מי היה מתייחס אליי, אה?..... כמו שאמרת- החברה מאירים פנים...

yuli c

New member
wellcom!!!

אני יעל מגבעתיים. וכן, גם אני אוהבת את המוזיקה של פוליקר. חוצמזה אני אוהבת (רשימה מקוצרת ביותר) בישראלי: היהודים, אביב גפן, ברי סחרוף, יובל בנאי, משינה, קרח 9... ובלועזי: יש המון קודם כל שמחה לראות שיש עוד מישהו שאוהב את הוורב וכמובן שאני אוהבת גם את ריצ'ארד אשקרופט הסולן שהוציא שני דיסקים סולו נהדרים. חוצמזה אני אוהבת גם את: אואזיס, אנוק, סוויד,הקנבריז, לני קרביץ ועוד המון... תהנה בפורום!

פוליקר

New member
תודה- תודה...

(ברור ששאר הלועזיים והעבריים שכתבת ואני שכחתי הם מעולים... אגב, שמתי לב שאת נמשכת יותר למוזיקה בריטית...)...

yuli c

New member
אממממ...

בגדול אתה צודק לא חשבתי על זה ככה אבל יש בזה השהו... אם חושבים על זה אני גם שומעת לפעמים בויזון ורונאן קיטינג...

shany5

New member
ברוך הבא...

אחחחחחח גידי שמור איזו נוסטלגיה.... תגיד במקרה מוכרים עדיין את הדיסק שלו??? כי היה לי והוא נשחק כולו..

פוליקר

New member
חח- עכשיו הרגת אותי... :)

נראה לי שאת היחידה שמכירה אותו- בראוו!..... כולם צוחקים עליי אבל זה גם נוסטלגיה בשבילי... שלחי לי מסר אישי (בקשר לדיסק)... :)...

oNaRa

New member
...

קט סטיבנס זה לא הזמר ההיפי שהתאסלם? עוד שאלה..יש לו במקרה שיר Cats in the cradle ?

למעלה