היי היי

jessica001

New member
היי היי

הייי אנשים יואווו כמה שאני נהנתיייי מהסרט אי- אפשר לתאר ואני ממליצה לכול מי שעדיין לא ראה מכול סיבה... רוצוווווווווו מיייד!! הסרט היה בדיוק כמו שחשבתי שהוא יהיה...ג'ורג' עשה עבודה מעולה בסגירת המעגל.. והאפקטים בכלל הרגו אותי -לדעתי אלה היו האפקטים הכי טובים מכול הסאגה החדשה. השחקנים עשו את עבודתם בצורה מופלא במיוחד היידן כריסטנסן ויואן מגרגור שמהם אני פשוטטט בשוק כי בכיתי בסצינה שלהם בעולם הווולקני

Obi Dan Kenobi

New member
אני היחיד שלא בכה? ../images/Emo12.gif

או לפחות, חווה כמה הפרעות במהלך סצינות מרגשות?

winterelf

New member
אני בכיתי בקטע שבו....

בקטע שבו קיבלתי את הכרטיסים בשורה הכי טובה בקולנוע :)

thorondor

New member
היידן כריסטיאנסן עבודה טובה?

באיזה חלק בדיוק הוא עשה עבודה טובה?

גילקי

New member
../images/Emo5.gif

כן, האמת היא שהבכי שלי נבע חלקית גם מהמשחק של כריסטיאנסן...

גילקי

New member
צר לי...

אבל רוב הסרט זה פשוט נראה כאילו היידן קורא את הטקסט משורות שהוא קשקש על היד שלו...

jessica001

New member
נכון הוא באמת שולט~!!!

א. אין לו שני פרצופים זה שראית ככה נוו מה לעשות.... ועוד דבר היית יכול לדמיין ת'סרט עם בוא נגיד ליאונרדו דיקפריו שהוא היה אחד מהמעומדים???

thorondor

New member
בהחלט כן.

דיקפריו כבר הוכיח כישרון משחק לא קטן בכלל. זה שהסרט שהציג אותו יצר לו תדמית של יפיוף לא הופכת אותו לאחד כזה. כריסטיאנסן הוא פלקט שיודע לדקלם שורות, עם פילמוגרפיה קצרה מאוד. צריך היה לתת את התפקיד למישהו יותר מנוסה. אולי בעתיד הוא ישתפשף ויהפוך לשחקן ראוי. כיום הוא בהחלט לא. אגב, בשביל להוסיף תגובה להודעה עליה את רוצה להגיב, צריך ללחוץ על כפתור התגובה שבאותה הודעה.

jessica001

New member
כן הוא עשה עבודה מהממת!!

היידן כריסטנסן עשה עבודה מעולה!!!! ואני יוצאת נגד כול מי שאומר שהוא שיחק בצורה לא טובה כי זה פשוט שטויות !! לעשות כזה תפקיד כזאת טרנספורמציה משכנעת לוקח כישרון אמיתי!!

thorondor

New member
אז זהו, שאני לא השתכנעתי.

לבנאדם יש שני מצבים של פרצוף - סתמי ומוטרד. אני חושב שהוא היה מצליח מאוד בתחום הטלנובלות, אבל לצד סמואל ל. ג'קסון ויואן מקרגור אין לו מקום.

Z E R O

New member
היידן שולט!

הוא עשה עבודה מעולה, לא הייתי רוצה שחקן אחר שישחק את אניקין.

למעלה