היי היי חדשה. אמ.. מה קורה?!
ה השנייה מנצר האחמיות New member 23/1/05 #5 אני יודעת:\|ג'ירפה| אפילו מי שלא מכיר אותי יודע שאני שמנה:\אוף
ע עוגיפלצת... New member 23/1/05 #4 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif (מה זה השירשור המוזר???) אני רועי, כיתה יב' .. ספרי קצת על עצמך
W White TigeR New member 23/1/05 #7 גם אני לא מבינה את כל הקטע של המוות אני לא אוהבת את זה... בכל מקרה אני נעמה וברוכה הבאה לפורום שלנו.
W White TigeR New member 23/1/05 #9 אני לא רואה משהו אחר שקשור למוות חוץ מזה בשירשור הזה ובכל השירשורים בפורום הזה
ה השנייה מנצר האחמיות New member 23/1/05 #10 חח מה נסגר איתך?|ג'ירפה| זה הכי מאגניב בעולם! תמותתתתתתתתתתתתתתתת
א אופטיקאי 1 New member 24/1/05 #16 אבל אבל.. אני ממש לא נגרר. ה"תמות" זו לא מילת גנאי אצלינו P: זה סתם נהיה משהו חביב כזה..וזה בצחוק את מוזמנת לעיין בפורום כמה עמודים אחורה ותביני
אבל אבל.. אני ממש לא נגרר. ה"תמות" זו לא מילת גנאי אצלינו P: זה סתם נהיה משהו חביב כזה..וזה בצחוק את מוזמנת לעיין בפורום כמה עמודים אחורה ותביני
א אופטיקאי 1 New member 24/1/05 #17 ואולי בעצם אני נגרר?!:O אני כזה חלש אופי!! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא דיי לסבל. אני מתאבד וזהו
א אופטיקאי 1 New member 24/1/05 #20 הייתי נותן לך שניים לראש אבל אחד על האופניים. אמרתי לך שעבדתי על אבא שלי. נסעתי רק על צד אחד איפה שהגלגל והוא חושב שהבן שלו מוכשר חכה שיורידו לי ת'גלגל השני.
הייתי נותן לך שניים לראש אבל אחד על האופניים. אמרתי לך שעבדתי על אבא שלי. נסעתי רק על צד אחד איפה שהגלגל והוא חושב שהבן שלו מוכשר חכה שיורידו לי ת'גלגל השני.