היי היי...

Julia16

New member
היי היי...

אני רואה שכל אחד פה מספר על מה שקורה אצלו ומה שהוא עשה, אז גם אני אספר קצת (וזה אפילו הולך להיות קשור לנושא של הפורום...) אז ככה, אתמול הייתי במפגש שנקרא multi-cultural meeting for young people זה משהו שהממשלה אירגנה, וזה לאנשים בגילאים 14-24 מדתות שונות, ואני הופנתי לשם על ידי מישהי מהקהילה היהודית שהמליצה עליי וחשבה שאני יכולה להיות מתאימה לשם. היו שם בערך שלושים אנשים, כמה יותר צעירים בגיל 14, אבל הרוב היו בין 15-18. הרוב היו מוסלמים או הינדוז, היו כמה נוצרים, ואני הייתי היהודיה היחידה...(כן, אמרתי לכם שאין פה בכלל בני נוער בקהילה היהודית, והכמה שיש לא רוצים להיות מעורבים בכלל בשום פעילות) בכל מקרה, הנושא של המפגש היה racism. הסיבות לרייסיזם, איך הוא נוצר, מזה בעצם, איך אפשר להילחם בו ועוד... אז בהתחלה הראו לכולם סרטון קצר של show racism the red card שמדברים שם כל השחקני כדורגל. (אה, שכחתי להזכיר שהמפגש הזה היה בבניין של האיצטדיון פוטבול של ניוקאסל, ומהחלונות רואים את כל האיצטדיון..) אניוואי, אחרי זה התחלקנו לקבוצות, והיינו צריכים לדסקס את הרעיונות האלה על גזענות בקבוצה, ואחרי זה כל קבוצה שלחה נציג שיספר על מה שדיברנו בקבוצה.. ותנחשו מי היה הנציג מהקבוצה שלי... יפה, ניחשתם נכון. בקיצור זה דווקא היה נחמד, ובסוף המארגנים של המפגש אמרו שדיברתי ממש יפה ועם בטחון, והם בחרו אותי כאחת מהנציגים של הארגון הזה (זה הולך להיות משהו שעוד יפתחו אותו והוא יכול להפוך למשהו לאומי ואפילו בין-לאומי והנסיך וויליאם הראה גם כן התעניינות בארגון הזה ואם זה יהפוך למשהו גדול יש סיכוי להיפגש איתו!
חחח..סתם, אפשר לחשוב מיהו בכלל...) וזהו, הולך גם להיות עוד מפגש של זה מתישהוא בשבוע הבא והם לוקחים אותנו לפארק שעשועים בחינם! ואפשר להביא חבר איתך (ואם שירן תבוא אליי בזמן הנכון אז יש סיכוי שזאת תיהיה היא!..
) טוב, אז זה הכל... ביי-ביי ליבי

justnoa

New member
פפפפפפפפפשיייי...

נציגתנו שאולי תפגש עם הנסיך..... יפה יפה בובה! כל הכבוד! וואי.. זה ממש מגניב ואיך האנשים שם? נחלמדים?

justnoa

New member
אני בשוק

אני בהלם אני המומה! לא תסביר לי מה רע בג'ינג'ים????

Hwoarang

New member
הסבר בפנים

לפני כמה שנים בדרך ליסודי ראיתי איזה בן אדם בן 20 בערך, שהלך עם גופייה ופתאום הרים תידיים שלו...עכשיו אם היה לו שיער שחור\חום\בלונדיני לא הייתי שם בכלל לב אבל היה לו שיער ג'ינגי ומלאאאאא וכל הגוף שלו היה מלא בשערות ג'ינג'יות ומאז יש לי טראומה לגבי ג'ינג'ים... חחחחחחחחחחח איזה אהבל אני אה?

justnoa

New member
זה דיי

לגבי בנים, אתה לא חושב? חח... זה קצת הכללה גם... עזבו, סתם מצב רוח

Hwoarang

New member
עדיין זה ממש

טראומה לכל החיים לסיכום תסכימי איתי שרוב הג'ינג'ים הם פשוט עם מכוער בעעעעעעעעעעעעע

justnoa

New member
:(((

תודה! חח.. סתם... האמת שבהרבה מקרים זה נכון אבל יש ג'ינג'ים שהם פשוט כאלה חמודים!!!!

Julia16

New member
חחחחח....

אולי בסיכוי מאוד מאוד קטן... האנשים שם בסדר, היתה אחת בקבוצה שלי שקצת יותר דיברה והתבטאה, אבל הרוב היו שקטות וביישניות כמו כל האנגלים. אבל בסך הכל ממה שראיתי גם מקבוצות אחרות היו שם כמה יותר אינטליגנטים ופתוחים כאלה שאולי אפשר קצת לדבר איתם ולנסות להכיר אותם, אז נראה מה יהיה.

נעמצי

New member
נועה, את יפיופה!

וגינגים הם עם שולט וחמוד- הם מגניבים אותי וגינגיות הן מדהימות- תראו את ניקול קידמן היפיופה, עדי נוימן וכו!

justnoa

New member
הייתי

בטוחה שהיא בכלל בלונדינית אופס... מצד שני יש לי הרבה בעיות

justnoa

New member
בעיקר

דברים בסגנון לא שמה לב לצבעים באמת ודיי מעופפת אבל שטויות:)

נועה מזכיר לי קטע

אחותי ואני היינו על המטוס בדרך למינכן ישבא לידנו בחורה גינג'ת גרמניה (נראה לי ל בטוח)הרימה את הזרוע שלה להביא משו אנחנו קולטים יוצאת לה בבית השכי שערות אנחנו ניגנבנו חבל על הזמן זה לא שיש לי משו נגדכם ראיתי תתמונה שלך ששמת ואת יפיופה מכל הלב רק סיפרתי לך מה אני חושב על הקטע אם מינכן

justnoa

New member
חחחחחחחחחחחחחחח

(טוב... זה דיי הפתיע אותי) הרגת אותי!!! אבל זה עניין גם של היגיינה אישית, לא? חחח... לא שאני חושבת שבנות צריכות לגלח אני חושבת שגם בנים צריכים... למרות שזה כבר מותבע כזה שבנות מגלחות ובנים לא ולבנים להיות בלי זה מגוחך ובנות עם זה מגעיל לא נורא... רובנו חלק מזה אבל זה שהשערות היו לה ככה בחוץ (הן היו ג'ינג'יות או שלא הבנתי נכון?) זה מצחיק ראיתי כמה כאלה פעם בבריכה... מחזה מוזר

למעלה