LadyTitania
New member
היי היי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif
אני יודעת שעכשיו לקראת סוף חודש ארגון אתם די עמוסים, אז ראשית כל המון המון
וישר כח גדול על כל ההשקעה והעבודה. שנית, אם יש לכם זמן וקצת משעמם לכם תשמעו את הסיפור הקצר שלי. זה גם יענה על השאלה: "מה לעזאזל היא עושה בפורום בשעות לא אנושיות אלו של הלילה
במקום לישון
?!?" ישבתי לי לתומי (או לא כ"כ לתומי בחדר המדריכות). השעה 23:00 , אני אחרי מסיבת ר"ח שהסתיימה לפני זמן קצר ואפילו כבר סידרנו את כל הבלאגן שנשאר. (זה הזמן לציין שאני מאוד גאה בבנות שלי שחיסלו 39 סופגניות תוך רבע שעה - חשוב לציין שרק 18 בנות נכחו בפעילות...
). לפתע מצלצל לו הפלאפון שלי - או ליתר דיוק הסלקום שלי
. אחת הבננות נפלה על הגב וצריכה לבדוק שהכל בסיידר ולשניה יש בעיה אחרת. השעה מאוחרת וצריך ללכת למד"א... אחת הבנות היתה בעמק רפאים במסעדה אז חיכינו שהיא תשוב וב11:30 לערך יצאנו לדרכנו. הכל ב"ה היה בסדר. רק דבר קטן - שכחתי את ה -
שלי... בעיה קטנה אך לא נורא - לכל דבר יש פיתרון. בחצות בערך אני מקבלת טלפון מהמדריכה השניה (ל
של את החניכות) שבת נוספת לא מרגישה טוב ונמצאת בדרך אלי עם ה-
שלי. גם איתה הכל היה ב"ה בסדר ושבנו למכוננו לשלום. וזו הסיבה שמנהלת הפורום שלכם ששפוכה טוטאלית נמצאת כאן עכשיו. כי אם אני כבר ערה אז למה לא לקפוץ לחדרו של הרב ולהתעדכן במתרחש?
אז עכשיו לעוד כמה בנות יהיה צילום רנטגן על הקיר (הן חושבות שזה totally awsom!!!). בשלב זה אחרי שהדגמתי עד כמה העייפות משפיעה על הקוהרנטיות של מחשבותיו של אדם אפרוש לי למיטתי... אחרי הכל צריך להיות בזמן לתפילת ר"ח מחר ולהעיר את ה
. אז שנהיה כולנו בריאים ולא יהיה לנו צורך ב
*2. ואל תשכחו לשתות הרבה
חם! (סתם היה לי בא להשתמש באייקונים של החורף
) הדסה שצריכה
דחוף
אני יודעת שעכשיו לקראת סוף חודש ארגון אתם די עמוסים, אז ראשית כל המון המון