היי היי תראו!

Smily girl

New member
היי היי תראו!

עשיתי דוליז לגמרי לבדי בצייר!!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מהראש שלקחתי מדולז-מאניה עשיתי את הגוף והבגדים והכל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אז תגידו מה דעתכם! שלכם מיכל

Mooa-Numi

New member
אה...די חמוד...

הגוף יצא רזה מידי והידיים מעוותות מידי-אבל חוץ מזה ממש חמוד....

*hadas*

New member
איזה פרגון יש פה...../images/Emo9.gif

לפי דעתי יצא ממש אבל ממש יפה! כיאלו אם עשית את זה לבד אז כל הכבוד מיכל!!!!

Mooa-Numi

New member
לא התכוותי משו רע...

לדעתי גם יצאממש חמוד...אוף... (דבר הוצאו מהקשרם?) מואה (נאמי?)

Mooa-Numi

New member
שמתי אותה כבר פעם אז...

אני מנסה לשים בכל הודעה דוליז...וויש מי לאק...

זוהי

New member
חחיי מיכליטוש!! מזל טוב על פתיחת-

הפורום! חחחחחחחח כשאמרת שאת רוצה אחד, חשבתי שאת צוחקת..... שוואו :) חמוד הממממממ...... מה אומרים? מזל טוב? אני אשאר עם ברכת מזל טוב לבבית ודביקה
בהצלחהההההה ואני אנסה לקפוץ מדי פעם :) @זוהייר

Pooh Girl

New member
שאלה קטנה...../images/Emo35.gif

באיזה אתרים את עושה אז הכל? אלא אם את מציירת? ואם כן אז איך את עושה את האנימציה?
Pooh´s Girl

cute girl

New member
איזה יופי../images/Emo6.gif

איזה יופי!!!!! זה ממש יפה!!!!! אפשר להכניס את זה לאתר דוליז!!!!! אני לא מבינה מה הבעיות שלך מיכל Mooa-Numi

Mooa-Numi

New member
אתם לא מבינים-אוף..התגובה שלי מחדש:

מיכל זה מדהים![ את רק צריכה להאריך את הידיים-ואז זה יהיה מושלם! הגוף נורא מזכיר יל את ענבר-אנורקסי כזה-חמוד לא? מיכל

ענברה

New member
הי! זאת אני! (חוץ מהראש)-

המכנסיים שלי (כמעט) והחולצה של הפיס שאני עומדת לקנות כל רגע והעגיל בפופיק שאני יעשה עם מאיה שנה הבאה... (הלוואי) ענברה נ.ב- זה גם לא הגוף שלי, אני לא רזה...

לא רע...:)

רק בפיס שציירת לה על החולצה חסר קו... סתכלי על הקובץ המצורף... או אולי רצית לעשות סמל של מרצדס?

BliNky

New member
תודה!

*בוכה מרוב התרגשות* התכוונתי לעשות פיס אבל התבלבלתי שלכם מיכל נ.ב. המחשב שלי נדפק ובגלל זה הייתי צריכה להירשם מחדש ולא זכרתי את הסיסמא שלי זה למה קוראים לי Blinky וזה לא כי אני רואה בלינקי ביל או משהו אלא כי אני חולה אל בילנק182 (I wanna fuck a dog in the ass)

למעלה