היי היי תירגעו

black ross

New member
היי היי תירגעו ../images/Emo6.gif

אני לא מבינה איך הגעתם למסקנה שמישהו פורש
אני פשוט ה מו מה
אני לא פורשת וגם מיקי לא פורש בקיצור אף אחד לא פורש !!! מה קורה לכם .... אנשים אני מזדהה עם סידי ממש שלום כיתה א´
טוב יאללה חזרה לשיגרה ... אני רק רציתי להבהיר כמה דברים לא הייתה שום כוונה לפגוע באף אחד ואם מישהו חלילה נפגע ממה שרשמתי אז אני מתנצלת עכשיו..... יאללה
קבוצתי אוהבת את כולכם
ויש אחת מאוד מיוחדת שיודעת שלה יש פינה חמה מיוחדת אצלי ב -

sidi

New member
היו כאן

כל כך הרבה הודעות פרישה ובכי וצעקות שהגענו למסקנה
טוב שאת כאן. אז מה חדש?

מיקי 35

New member
גמני מזמין את כולם...

ל-
קבוצתי... בואי נחזור ו-
ולאותה אחת... דעי לך שאת יקרה לי מאוד, ושאני מתנצל

בת ה י ם

New member
אתהההה תתרחק שלא אפגע

ח ח ח ח ח ח ח סתם כדור רשם לי הרופא.......... (340 קלוריות כרגע שוכבות בביטני - אין ביסלי לייט?)

בת ה י ם

New member
חחחח עוד אגלה שראיתי.....

את האבן המיוחדת שלך חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זהו אני גמורה

black ross

New member
סידי אני קוראת אותך לסדר....

בואנה מייייייייייייייייייייידדדדדדדדדדד
רק שתדעו לכם הוצאתם אותי משיעור בגלל השטויות שלכם !!! אבל לא נורא בשבלכם אני גם יעזוב את כל העולם
בעצם אתם זה כל העולם
אוהבת

ניקולי

New member
שירנושייייייי ../images/Emo24.gif

מתוקה...מלאכית קטנה אחותי היקרה.. קראתי , ההודעה שלך צימררה אותי.. כי מי כמוני יודעת כמה מילות אמת יוצאות מפיך. נשמה שלי את יודעת שאני יודעת את כל השתלשות הדברים ואין לי כל ספק שאכן מה שרשמת מטה שווה זהב כי הכל אמת לאמיתה. כאב לי לראות הודעות היום כי אני לא רגילה לפורום שיתדרדר למצב כזה אני חושבת ובעצם בטוחה שהפורום הזה הוא הפורום הכי מדליק הכי חם והכי אמיתי לכן כ"כ נקשרתי אליו. ישנם אנשים שכנראה נורא משעמם להם בחיים ובאו וליכלכו את הפורום דבר שלא יסלח לעולם.. יחד עם זאת ישנם אנשים שאמרו דברים מתוך תמות ומתוך כך שדברים אחרים נראו להם אחרת, קורה ודוקא על כך יסלחו הדברים כמו שנאמר טועים טעינו טעיתם..!! הפורום הזה הוא פורום מקסים וכך ישאר כל מי שחושב שהוא מתכוון לעזוב שלא יחשוב על זה בכלל כי אני בכל אופן אוהבת כן את כולם.. אנשים אחרים שנכנסו לכאן ע"מ ללכלך יעופו דרך ההנהלה באופן חוקי ולא תהייה להם הזדמנות להכנס לכאן יותר גם אם ישנו את הניק שלהם תמיד נעלה עליהם. להבא לא להבין משמועות אלא להאמין למה שענינו רואות!! אני מבקשת בזאת הלשון שכל חבריי שאני רגילה לראותם כאן, כל חבריי שאני באמת אוהבת ימשיכו להיות בפורום..כי הפורום הזה נועד לנו!! ודרך אגב.. חסר לכם שלא תגיעו למפגש.. שילמתי מספיק כסף לזמרים שצריכים להגיע מהנולולו..... אוהבת את כולכם

black ross

New member
נשמתייייייייייייייי

איך היה בעבודה יפה שלי ? ותגידי מה זה היה הניתוק הזה?! לא לימדו אותך שבשיחה ממתינה צריכים להמתין ?! ואם כבר ניתקת לא יכולת לחזור אלי ?!
מתה עלייך

mariana

New member
את צריכה להיתרגל

היא תמיד מנתקת ככה. יום אחד היא אמרה לי ביי וניתקה בלי שאני אענה לה בחזרה

ניקולי

New member
חחחחחחחחחחחח

באמת?? אני ניתקתי?? מה פתאום??? חחחחחחחחחח תאמינו לי אתם מחורפנים לא פלא שאני אוהבת אותכם!!

למעלה