היי היי לכם!!!

היי היי לכם!!!

מה קורה?? אני סימסית,שיניתי ת'ניק,מה המצב?? אז יש לי בשורות רעות,ישר אחרי סוכות יש לנו כל 3 ימים מבחן.באמצע שיעורים בחנים ועבודות!! אוףףףףףףףףףף תמיד ידעתי שהבי"ס שלי הוא גהנום!! תגידו יש לי שאלה,אם ילד (או ילדה במקרה זה)מבקשת ממרוה לצאת לשירותים אז המורה חייבת להסכים נכון? כי ילדה בהקבצה איתי ביקשה לצאת והמורה אסרה עליהם(היא ביקשה לשירותים,זה היה באמצע שיעור)המורה אמרה לה"את תתאפקי עוד רבע שעה..." והיא מורה שרוטה במוח,היא קוראת לנו כלבים חתולים,אומרת שצריך לשים אותנו בכלוב,והיא פעם אחת,ילד מההקבצה שלי(אנחנו לומדים כמה כיתות ביחד במקצועות שיש הקבצות)אז הילד הזה אמר לה(לא בתוקפנות בסיגנון יפה ומכובד)"אבל המורה אסור לך לדבר ככה אל התלמידים"והיא התחילה לצעוק עליו ולקלל אותו היא אמרה לו "כלב","חרא",אנחנו חושבים ללכת למנהלת ולהגיד לה(המורה הזאת,מורה למתמטיקה,רומניה(אפילו יש לה סיגנון רוסי...)) אבל אנחנו פוחדים שאם נלך למנהלת המנהלת תתן לה צ'אנס,והמורה תתנקם בנו! מה אפשר לעשות??

icודליה

New member
וואי וואי

איזו שאלה! מייד מייד למנהלת! וכן, המורה חייבת לתת לכם לצאת לשירותים זה כתוב במגילת התלמיד, ואם מדברים על מגילת התלמיד, אנחנו תלינו את זה בכיתה ויום אחד זה שם, יום אחד זה תלוש והרוס וקרוע... מורים!

icודליה

New member
אממ

אין מה לעשות, מורים באים והולכים. תתפללי שהיא תהיה בהריון ותצא לשמירת הריון לכל החיים.

איך היא תיהיה בהריון?

היא זקנה...ואין לה בעל,לא בטוחה שמישהו יתנדב ליהיות בעלה,היא תגיד לו"יא חרא יא כלב...!" כמו שהיא אומרת לנו...

icודליה

New member
אם היא זקנה

תתפללו שהיא תתפגר כבר...

מתפללים כל הזמן....24 שעות ביממה...

60 דקות בשעה....תאמיני לי..... וואי!בהזדמנות אני אכתוב את כל מה שהיא עושה לנו בבלוג שלי...ואז כל הכותבים יראו איזה מן בי"ס זה...בעעעע........אם מורות כמוה מי צריך...מפלצות?! עכשיו הבנתי למה יש מקלטים...נגד מורות עצבניות ששואגות ומתנפלות על תלמידים...

למעלה