היי היי... לא כולם כאלה

אורי14.

New member
היי היי... לא כולם כאלה

אני מודה שיש פה כמה שהנושאים שהם מעלים הם לא הכי חכמים... אבל מה לעשות. רק רציתי שתדע שכן יש פה אנשים שיודעים הרבה כמו למשל שהסרט השלישי זה לא על איזה שלושה כלבים... כמו שמישהו פה רשם קודם, ואני יכול להגיד לכם הרבה דברים בקשר לסרט החדש השני, והפרק הראשון בעונה השלישית, מכיוון שיש לי גם את הסרט והפרק. אז לפני שאתה אומר שהמצב פה ירוד, שים לב קודם לכולם, כי יש פה הרבה שיודעים המון על פוקימון. אפילו אם הדעות שלהם זה שצריך לתלות את אש על עמוד ולפתוח לו את הבטן :) When the three titans will distruct the land, and its almost failed, then the earth will turn to ash... המבין יבין

leeloo

New member
כמה הבהרות קטנות

אני בת, דבר ראשון!!! ודבר שני תלמד לדבר אנגלית ולכתוב לפני שאתה כותב, o.k? and wanna know something else? i don`t care about what you think because people here are really really stupid!!! ואם לא הבנת אז אמרתי שחבל לך על הזמן בלנסות ולשכנע אותי שיש פה אנשים חכמים.... כל התכנים פה שנאמרים הם פשוט מפגרים! אני רוצה לראות מישהו אחד שיעלה פה את הרמה קצת!

טל16

New member
סליחה???

את זאת שמורידה פה את הרמה ושאני לא אתחיל לדבר על השגיאות כתיב שלך!!!

VIPER15

New member
את צודקת

היא סתם חושבת את עצמה פה אם יש לה בעיה אז שלא תהיה פה

rocket

New member
מה הקטע הזה של רמה??

אני לא מבינה משהו עם הפורום הזה לא נועד כדי לכתוב דעות על פוקמון ועל הדמויות שלו אז למה הוא נועד?? ומה הקטע של רמה?? מצטערים עם אנחנו לא מגיעים לרמה שלך ורק להזכירך אתה הוא זה שאוהב את פיק`צו!!! אז אל תדבר על רמה!!

leeloo

New member
מקורית... תמציאי משהו חדש!!

איך את מתלהבת מעצמך זה פשוט לא יאומן! קשה לי מאוד להאמין שאת בת 16, יותר כמו בת 12!! יצא לי פעם אחת בלבד שרשמתי את ההודעה מהר וחלק מהאותיות התבלבלו לי, אבל אם את רוצה לרדת לרמה שתתחילי לבקר את איך שאני רושמת את ההודעות שלי אז בבקשה אבל אני לא ארד לכזאת רמה וכבר נמאס לי לשמוע בדיוק אותו הדבר ממך, תמציאי דברים מפגרים חדשים!!

pokegirl

New member
וזה בטח..

ממש בוגר שאת *מנסה* (זה לא ממש מצליח) לקלל פה אנשים ולמתוח ביקורת...

leeloo

New member
לקלל? אני?

אני לא מקללת פה אף אחד. אני פשוט יורדת על הרמה של ההודעות פה. אני אומרת את הדעות שלי ללא כוונה לרדת על אף אחד, פשוט אומרת מה שאני חושבת. אם לא ידעת זאתי המטרה של הפורום- להפיץ דעות ברבים ללא פגיעה בזולת

למעלה