היי היי חדשה

היי היי חדשה

אחלה של פורום
אני שירלי בת 14 ושבוע בדיוק! יש לי 2 הליקסים רוק טראגוס נזם 5 לובים ובציפורן נחשב ? סתם סתם היה בלשון אבל מת (נסתם) אז יאללה צ'או גוד נייט

תגידו..שאלה...

מה הסכונים של טראגוס חברה שלי שואלת ושל אינדסטרול (ככה כותבים?)

טוב תראי...

באוניים יש בעצם את רוב העצבים של הפנים.. הטראגוס ברגע שעושים אותו ל במקום המדוייק ביותר יכול לגרום לשיתוק פנים בחצי שלהם... חוץ מזה שהטראגוס נמצא במקום שפועל על מערכת העצבים שעושה בעצם מה שאנחנו קוראים לו "כאב ראש" וזה עוד סיכון של הטראגוס...

greenfrog

New member
את ממש ספר אנטומיה מהלך....

חבל רק שאת אומרת שטויות. אני אפילו לא מתכוון להתחיל לרשום איפה את טועה פה כי זה פשוט מאוד... בהכול! לפני שאת מתחילה לרשום משהו תחשבי עד 10 עם זה בכלל הגיוני מה שאת אומרת ואז תרשמי. את רק עוד סיבה אחת למה הפורום הזה צריך לפעול ע"י מומחה ולא ע"י משהיא שחושבת שהיא גבינה צהובה

HairyTowel

New member
חכה\י שנייה....

למה ישר להתתנפל, וגם על המנהלת החמודה בדרך? היא חצי צודקת, רוב עצבי הפנים נמצאים מתחת לאוזן (אני יודע-
הייתה לי מחלה- אם תרצו אספר.)... ומה זה "תחשבי עד 10"?! או לספור עד עשר, או לחשוב פעמיים...

greenfrog

New member
וכמו שאת אמרת מתחת לאוזניים

ולא על האוזניים. ככה שיש הבדל דק של: אפשר לפגוע בעצבי הפנים (העצבים הם על האוזניים) אי אפשר לפגוע בעצבי הפנים (העצבים מתחת לאוזניים)

מותק...

לך דבר עם רופאים ויגידו לך שמה שאמרתי נכון.. אני בת של רופאה...!

bluefrog

New member
מותק...

אולי אמא שלך רופאה - אבל את לא. מה שכתבת זה הרבה שטויות מבולגנות. אולי פשוט לא הבנת את אמא שלך? או שאולי היא פשוט ניסתה לפחיד אותך? יש מיליון ואחד סוגים של כאבי ראש ולא כולם קשורים לאותה נקודה. מאיפה הבאת בכלל את הקשקוש הזה?

Unicorn Fairy

New member
אם אתה כל כך חושב שהפורום דפוק...

לך מפה... האנשים פה נפלאים ונותנים טיפים (אגב, ה"בגדר המלצה" זה כי תפוז דורשים את הנוסח הזה) אחלה של טיפים.

אמאל'ה הפחדתם אותי..זה רציני?

עשיתי אתמול טארגוס וזה מאאאוד כואבב.... וומה לגבי השאלה השנייה?

greenfrog

New member
אל תדאגי, אני לא מתכוון להישאר כאן.

אבל כשאני ילך זה יהיה כשהפורום הזה יהיה סגור. האנשים הנפלאים כביכול שמראים את הידע האנטומי המופלא שלהם כמו זאת שבהודעה מעליך, או כמו עוד בחור נחמד מאוד שממליץ על אנטיביוטיקה לטיפול בפירסינג הם הסיבה שפורום כזה לא יכול להישאר עובד. עם את רוצה להשתמש בטיפים "המצוינים" בבקשה, רק תדאגי שלא נראה אותם כתובים, כי הם כנראה לא כולכך מצוינים....

למעלה