המפ..שלום?
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 10/12/04 #14 המפ..שלום?../images/Emo12.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif
L Lucy Daimond New member 10/12/04 #16 היי האם את חובבת ביטלס? הסקתי מחתימתך ומהציטוט שלמיטב ידיעתי מקורו ב"לילה של יום מפרך". אני הייתי שם!!!!!! את רומחית?
היי האם את חובבת ביטלס? הסקתי מחתימתך ומהציטוט שלמיטב ידיעתי מקורו ב"לילה של יום מפרך". אני הייתי שם!!!!!! את רומחית?
ל לאורנה נסיכת קלינסטי New member 10/12/04 #17 ביטלס?פייייככס.../images/Emo11.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif מי שומע להקה שמתה לפני ארבעים שנה? סתם. אני אובססיבית-ביטלס נלהבת. ^^ ולא הבנתי את השאלה.
ביטלס?פייייככס.../images/Emo11.gif../images/Emo72.gif../images/Emo113.gif מי שומע להקה שמתה לפני ארבעים שנה? סתם. אני אובססיבית-ביטלס נלהבת. ^^ ולא הבנתי את השאלה.
T The Snow fox New member 13/12/04 #44 ביטלס../images/Emo99.gif רק היום אבא שלי חזר מחו"ל והביא לי שני דיסקים של החבורה המוכשרת הזאת... ביטלס|סוגד|
ביטלס../images/Emo99.gif רק היום אבא שלי חזר מחו"ל והביא לי שני דיסקים של החבורה המוכשרת הזאת... ביטלס|סוגד|
L limilu New member 14/12/04 #50 ביטלס../images/Emo31.gif ביטלס זה שווה. ג'ורג' האריסון מת מסרטן הגרון *מצחקקת* סרטן הגרון?! בכלל לא ידעתי שיש כזה!
ביטלס../images/Emo31.gif ביטלס זה שווה. ג'ורג' האריסון מת מסרטן הגרון *מצחקקת* סרטן הגרון?! בכלל לא ידעתי שיש כזה!
ל לורליי פיאנו New member 11/12/04 #24 הנה לכם. הנה לכם התמונה של הבחור שפחד מאיתנו. אתם קוראים לו אלון.
ס סתם אחת עם בלוג New member 11/12/04 #27 יש לו בלוג? תני לי קישור לבלוג שלו! מיד! מיד! אגיב אצלו בקביעות ואתן לו סוס.
M midnight dragon New member 11/12/04 #31 לא שאני יודעת..../images/Emo15.gif אבל יש לו כתובת ומספר טלפון אם את רוצה
ס סתם אחת עם בלוג New member 11/12/04 #33 שניה! לא העברתי ברור את המסר?! אני חושקת בו למטרות סחר בסוסים בלבד, אינני מאוהבת בו עמוקות. לא. תני לי קישור לכרטיס האישי שלו, בזה הרגע, בבקשה ממך-מיס.
שניה! לא העברתי ברור את המסר?! אני חושקת בו למטרות סחר בסוסים בלבד, אינני מאוהבת בו עמוקות. לא. תני לי קישור לכרטיס האישי שלו, בזה הרגע, בבקשה ממך-מיס.
D Dead Black Moon New member 11/12/04 #34 הינה לך...../images/Emo182.gif http://www.tapuz.co.il/pcards/showcard.asp?forumuserid=866072