זה הרבה מאוד אפילו נדיר...
ב בא לבד2 New member 17/9/09 #24 אני לא יודע כלום.. בעצם אני יודע קצת בקטנה.. לא משנה לי פורום או לא.
ש ש חף New member 17/9/09 #25 יודע מספיק ויודע לעשות לי ככה איך שנראתי ביום שני כשדיברנו בנסיעה נכון?
ב בא לבד2 New member 17/9/09 #26 יום שני בנסיעה נראית כמו אחת שאכלה הרבה הרבה שום.. אומנם היית קצת חיוורת אבל היית כרגי כמו שצריך. מממ... מממ...
יום שני בנסיעה נראית כמו אחת שאכלה הרבה הרבה שום.. אומנם היית קצת חיוורת אבל היית כרגי כמו שצריך. מממ... מממ...
ש ש חף New member 17/9/09 #28 חיוורת? זה מהמייפל בטוח. חוץ מרגע כזה אולי,בגלל שהרגשתי רע לא שמת לב בגלל החושך,או שפשוט לא הסתכלת עלי
חיוורת? זה מהמייפל בטוח. חוץ מרגע כזה אולי,בגלל שהרגשתי רע לא שמת לב בגלל החושך,או שפשוט לא הסתכלת עלי
ב בא לבד2 New member 18/9/09 #29 חחחח איך אני יכול לא להסתכל על דרדסית סקסית שכמוך אה תגידי איך? אין ספק שהגזמת עם המייפל.אבל בסדר רצית מתוק קיבלת מתוק.ממממ...
חחחח איך אני יכול לא להסתכל על דרדסית סקסית שכמוך אה תגידי איך? אין ספק שהגזמת עם המייפל.אבל בסדר רצית מתוק קיבלת מתוק.ממממ...
ב בא לבד2 New member 18/9/09 #38 טוב לדעת שהכל וירטואלי שחף.. ואני חשבתי אחרת בינינו.אבל טוב שאישרת עכשיו..
ש ש חף New member 18/9/09 #39 זה מה שנקרא להדליק את הדלוק ולברוח תלמד לא יודעת מה זה וירטואלי סוג של וירוס,לא?
ש ש חף New member 18/9/09 #34 ../images/Emo9.gif רק אתה מסוגל לקרוא לי דרדסית (ועוד כשאני על עקבים) בהחלט קיבלתי מתוק,אבל לא מספיק...
../images/Emo9.gif רק אתה מסוגל לקרוא לי דרדסית (ועוד כשאני על עקבים) בהחלט קיבלתי מתוק,אבל לא מספיק...
ב בא לבד2 New member 17/9/09 #5 זו בעיה אם את לא יפה,ומהממת.. טוב אני והמנהלת נדון בינינו ונודיע לך תשובה אחרי החג.. אנחנו נשקה אותך אם תתנהגי יפה אל דאגה.נכון מינהלת?
זו בעיה אם את לא יפה,ומהממת.. טוב אני והמנהלת נדון בינינו ונודיע לך תשובה אחרי החג.. אנחנו נשקה אותך אם תתנהגי יפה אל דאגה.נכון מינהלת?
ש ש חף New member 17/9/09 #6 מי ישקה את מי? אם אני ארגיש יותר טוב אני אשתה כמו שצריך בחג יותר מדי זמן לא תפסתי ראש לא תקין
ב בא לבד2 New member 17/9/09 #13 אם תשמרי על עצמך אז תרגישי טוב ואת יודעת על מה אני מדבר.. נראה לי שהחג הזה אני הולך לתפוס ראש פצצתי מהאלכוהול.. נראה לי שזה יתחיל מהיום..
אם תשמרי על עצמך אז תרגישי טוב ואת יודעת על מה אני מדבר.. נראה לי שהחג הזה אני הולך לתפוס ראש פצצתי מהאלכוהול.. נראה לי שזה יתחיל מהיום..
ש ש חף New member 18/9/09 #36 שומרת,שומרת אני מגלה שאתה יותר פולני ממני בעצם.... (נזכרת מה עשיתי לך כשהיית חולה)