היי הו

היי הו

שנה הבאה אני כנראה הולך לגור ברחובות והייתי רוצה לשאול אם יש לכם המלצות על מקומות מגניבים או אירועים מעניינים שקורים שם

הארוע הכי "מעניין" זה מאיה בוסקילה

בקניון רחובות.
תחסוך מעצמך את האשליה שרחובות היא מה שהיתה פעם!

אני בטוח

שיש דברים מעניינים ברחובות.. מה נגיד חסר ברחובות? ולמה התכוונת כשאמרת שרחובות היא "לא מה שהיתה פעם"? מה היא הייתה פעם?

F10J

New member
הבעיה היא

שהתחביב העיקרי של האנשים ברחובות הוא להתלונן על כמה שאין כלום ברחובות

tt 4 ever

New member
../images/Emo45.gif

אין שומדבר בעיר הזאת.. עיר מתה... כל מה שעושים זה הולכים לאנדרטה או משו ועושים כלום...:|

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif בעעע יצא פעמיים! ../images/Emo3.gif

זה לא עד כדי כך מצחיק שהתפוז
הזה שולח פעמיים!!!!!!!!! בעצם, זה בכלל לא מצחיק.. חח רק אותי ואת מי שיבין! לא נורא.. אני מודעת לטמטום שלי! זה בסדר....

Black Hawk

New member
למה לקטר כל החיים??

יש ברחובות מספיק דברים מעניינים לעשות (ולא, לא רק לשבת באנדרטה ולטייל ברח' סירני
). יש בראשונה את הקניון, שהוא לדעתי מהטובים בארץ. יש את מכון וייצמן, וגם את הקאנטרי בפנים (מומלץ). יש מלא בתי קפה ופאבים ברח' הרצל (נלך אפילו עד מילאנו בפארק המדע). אבל גם אם לא אוהבים את זה- רחובות נמצאת במרחק נסיעה של רבע שעה מת"א, ששם יש הכל.

מ א ג ר ט

New member
והכי חשוב

אתה יודע את הכתובת של קן רחובות, נכון? בכל מקרה- השומרים 3. כשתעבור תבוא לבקר.

מ א ג ר ט

New member
לא יכול להיות-

בטוח!!! רק צריך לברר לפני אם יש שמה מישהו. מתי אתה עובר?

miniii

New member
המממ

יש באולינג באיזור התעשיה יש ברחוב הרצל בתיי קפה...ממליצה על "הרצל בר","אתמוס בר"(אוירה נחמדה..אבל כל התפריט כמעט זה אלכוהול ...אישית לא אוהבת אבל למי שאוהב אז...זה המקום חח) וצ'ויה יש אחלה קניון עם בית קולנוע יש בריכות שחיה יש את in shap-חדר כושר וגם כל מיניי שעוריי סטודיו יש את "טרזינה"

3? לא 4?

טוב מה 'כפת לי אני באה מהכיוון השני! וילדע, היית בטיול? (אני חושבת שזה אמור להיות פסגות גליל... אבל משנים ומאחדים מחנות בשנים האחרונות אז אני לא יודעת).

למעלה