היי ד"ר

talsa9

New member
היי ד"ר

אז עברו שבועיים מה- LH הגבוה וכמובן קדחת. ביקשתי מרשם לארגסט. אני אמורה לעשות בדיקת קורטיזול עוד שבועיים (סוף החודש), והשאלה היא האם לחכות ולקחת את הארגסט אחרי הבדיקה, או שאין השפעה לכדורים ו/או למחזור (שאין לדעת כמה זמן ימשך...) על התוצאות שלה? שיהיה יום טוב (שמש בחוץ, כדאי לצאת לתפוס קצת..)

בדיקת הקורטיזול לא קשורה

חכי עוד יומיים שלשה עם הארגסט. לגבי הבדיקה את יכולה לעשות אותה כמתוכנן. היה יום יפה היום? לאט יודעת נסעתי ישר מהעבודה לשיננית. היא עשתה לי עכשיו חיוך מיליון דולר, אף אחד לא ינחש שאני שותה 12 שוטס של אספרסו ליום.

talsa9

New member
איך שנכנסתי הביתה

אחרי הניתוח, צלצלה השיננית "רוצה להזכיר שיש לך תור מחר". לקח לה די הרבה זמן לקבל את זה שאני צוחקת.. למה רופאת המשפחה שלי התפלאה לשמוע שאת רוצה שאני אעשה את ה- ACTH טסט ב"מכבי"? 12 שוטס אספרסו??! אותך לד"ר...

12 שוטס ב-3 כוסות

זו שיטת ההסוואה שלי. 4 שוטס בכל כוס, וככה אנשים לא שמים לב. חוץ מהעובדה שהשערות עומדות לי ישר מרוב מתח...אבל ברצינות, יש לקפה סגולות אין ספור. באמת. למשל, איך הייתי יכולה לעבוד בשעה כזו ללא קפה? חוץ מזה די השתכנעתי מהנתונים שמראים שזה מפחית את הסיכון לסוכרת... לא יודעת למה היא התפלאה. מבחינתי נעשה את זה באיכילוב, אני רק מכירה את החבר'ה ממכבי, הם רוצים שהכל יהיה אצלם. היות וזה דבר ממש פשוט, לא קריטי שזה יעשה במכבי.

talsa9

New member
מה שאת אומרת

אני עושה.. היא טוענת שאין יותר ארגנט במחשב של "מכבי", ונתנה לי במקום "פרוברה" 5 מ"ג, 2 טבליות פעמיים ביום ל- 5 ימים. זה באמת אותו הדבר? ועוד אחת קטנה - בהפנייה ל ACTH טסט אין שום הוראות. אני צריכה לדעת משהו לפני? (צום, שעה ספציפית..) גם היום יש שמש בחוץ. אל תפספסי.. יום שמח ותודה כרגיל

talsa9

New member
סליחה - תיקון

"פרוברה" 5 מ"ג, 2 טבליות פעם אחת ביום (לא פעמיים, עילגת שכמוני...)

זה בסדר שה MPA

זה אותו דבר. פאמת 2 כדורים פעם ביום למשך 5 ימים. הטסט לא מחייב צום, אפשר לעשות אותו בכל שעה. נכון נוח?

talsa9

New member
מה זה MPA?

נוח ביותר. אבל מחכים עד שאצעק לך בקול מהחלון שהקורטיזול עלה (מקווה שאת לא גרה נורא רחוק שאני לא אהיה צרודה אח"כ) איזה כיף שאת עונה מהר. נהייה פה פורום ממש שמח. אשרייך.

medroxyprogesterone acetate

זה אותו חמר כמו ארגסט. את יכולה להצעוק,יש בין ילדיי הטענים ששמיעתי לא משהו לאחרונה.

talsa9

New member
אם לא הייתי מכירה אותך

אולי היה לך סיכוי למכור לי אלצהיימר ובעיות שמיעה.. ומכאן אני יוצאת בקריאה חד משמעית לכל באי הפורום - אל תקנו את זה. היא תותח.

talsa9

New member
נו, באמת

אין לי מושג על מה את מדברת. על איזה אלצהיימר את מדברת?? את הרי שולטת וזוכרת מהתמונה הכללית ועד לאחרון הפרטים, ומזהה ב-ד-י-ו-ק מי נמצא מולך. היי ד"ר, את לא רצינית, נכון? [אם כן, אני באה לעשות סדר עוד לפני התור הבא שלי אליך].

למעלה