היי ד"ר

talsa9

New member
היי ד"ר

הגיעו תוצאות הבדיקות שלי. לגלות לך, או להשאיר אותך במתח עד יום ראשון הבא? 5 ק"מ שחייה? כל הכבוד.. זה לא נורא משעמם??

talsa9

New member
בצהלה ובשמחה

כימיה בדם - הכל בסדר המטולוגיה - הכל בסדר, lymphocytes קצת גבוה 44.6 אנדו - LH - 16.5 FSH - 5.2 PROGESTERON - 2.4 CORTISOL 8 AM - 204 מה אומרת??

ושיסלחו לי כל השאר...

כי אני הרוסה ואענה רק לך (וזה לא קשור להפסד של מכבי שלפי דעתי הוא שיעור טוב לכל האומה המגלומנית ולפיני גרשון). טל, את ממש בדרך הנכונה. את מגרדת את הרגע שבו אפשר יהיה להפסיק את הפרדינון ולבדוק את הרזרבה. בינתיים תמשיכי, אני יודעת את אמורה לבוא בעוד שבוע. הייתי מחכה עוד שבועיים-שלשה ובודקת שוב. לגבי ה-LH וה-FSH נדבר על זה כשתגיעי. יש שיפור בהרגשה?

talsa9

New member
אם חשבת לרגע שאני לא

במתח לקרוא את תשובתך, בטח התבלבלת עם בלונדינית אחרת... אמרתי לך בזמנו שאני הולכת על המסלול הקצר. איזו שמחה. יש שיפור קל במצברוח, אבל לא בעייפות ובעוד כמה דברים שנדבר עליהם כשאגיע. נבדוק שוב מתי שתגידי. תודה שענית לי למרות העייפות, ולמרות שמכבי הפסידו (אני מסכימה איתך, דרך אגב) חלומות פז

בגלל שהעזתי לענות לך, חטפתי קריאה

לסדר. ראית? משהו! הכל יסתדר, רק עיניין של זמן, ואלי קצת עזרה מחברים. נדבר על הכל. תזכירי לי להביא מצלמה!

talsa9

New member
מי יכול עליך, ד"ר ??!

מי שחושב שכל העולם סובב סביבו, סופו להתפכח בדרך הקשה. הוא היחיד שמפסיד מזה. ועוד משהו - לא מגיע לה שתתרגזי. חבל על כל רגע...

למעלה