היי ...דרדרית ו...בימבוש (bimbush)|
ד דרדרית New member 8/3/04 #2 ../images/Emo23.gifשלווה יערית ברוכה הבאה../images/Emo24.gif סופסוף הגעת ברוכה הבאה לפורום נפלא וחביב זה מקווה שתבקרי בו הרבה ותכירי את משתתפיו הנחמדים
../images/Emo23.gifשלווה יערית ברוכה הבאה../images/Emo24.gif סופסוף הגעת ברוכה הבאה לפורום נפלא וחביב זה מקווה שתבקרי בו הרבה ותכירי את משתתפיו הנחמדים
ג גלי® New member 8/3/04 #3 שלום-שלום וברוכה הבאה, שלווה יערית, קבלי ו שהם ה"ערכה לחברים החדשים" שלנו, וספרי לנו, מה הקשר שלך לסיקסטיז?
שלום-שלום וברוכה הבאה, שלווה יערית, קבלי ו שהם ה"ערכה לחברים החדשים" שלנו, וספרי לנו, מה הקשר שלך לסיקסטיז?
B bimbo. New member 8/3/04 #4 היי שלווה יערית וברוכה המצרפת../images/Emo140.gif חיכיתי כל היום לראות אותך נכנסת. אני בטוחה שתהני להשתתף בפורומנו הצנוע.
היי שלווה יערית וברוכה המצרפת../images/Emo140.gif חיכיתי כל היום לראות אותך נכנסת. אני בטוחה שתהני להשתתף בפורומנו הצנוע.
ש שלווה יערית New member 10/3/04 #6 אוווו..איזה חמוד ...אני נמסה בימבוש תודהההה בימבוש על קבלת הפנים החמה<מקפצת משמחה והתרגשות>. להתראותתת, ממני.
אוווו..איזה חמוד ...אני נמסה בימבוש תודהההה בימבוש על קבלת הפנים החמה<מקפצת משמחה והתרגשות>. להתראותתת, ממני.
ש שלווה יערית New member 10/3/04 #7 ה../images/Emo23.gif מתרחב והפרצוף../images/Emo6.gif לאור ... קבלת הפנים החמה. תודה לך גלי. ועכשיו לחפש את הקשר שלי לסיקסטיז...אהה...באאטח...התחיל בדרדריתוש ובימבוש... ואם אחפש עוד אמצא מין הסתם... להתראות בסביבה, ממני בצירוף
ה../images/Emo23.gif מתרחב והפרצוף../images/Emo6.gif לאור ... קבלת הפנים החמה. תודה לך גלי. ועכשיו לחפש את הקשר שלי לסיקסטיז...אהה...באאטח...התחיל בדרדריתוש ובימבוש... ואם אחפש עוד אמצא מין הסתם... להתראות בסביבה, ממני בצירוף
ד דרדרית New member 10/3/04 #8 כלומר... אנחנו המייצגות של שנות השישים. לא רע... איך? אנא הסבירי, צטטי ונמקי... בינתיים - המשיכי לבקר ותהני כאן בינינו. טוב?
כלומר... אנחנו המייצגות של שנות השישים. לא רע... איך? אנא הסבירי, צטטי ונמקי... בינתיים - המשיכי לבקר ותהני כאן בינינו. טוב?