היי דליה

deboraa

New member
היי דליה

לפני כחודש הודעתי בפורום שבני בן ה-8 זועק לעזרא ומשום מה אני נופלת בן הכסאות ועד כה לא הובחן לצערי, המלצת לךי לפנות למרפאה בפ"ת בניהולה של איריס מנור לצערי כנראה שההמתנה שם מאד ארוכה, ובנתיים השנה מסתיימת ולפי הבנתי ייתכן שאצטרך לחכות כ5 חוד´ ובנתיים בני במצוקה ויעלה לכתה ג´ ללא הבחנה? האם תוכלי להמליץ על מקום נוסף או האם יש דרך לקצר את ההמתנה. מדבי הכמעט מיואשת מהדרך ללא מוצא אליו נקלענו

zivadina

New member
אני מציעה לך לנדנד להם, ובד בבד

לחפש עוד מומחים. בודאי תקבלי תשובה מחר. שבוע טוב.

דליה.ד

New member
שלום שלי, אני זוכרת!

יש עוד אפשרות: מרכז שניידר לרפואת ילדים. יש להם מרפאת קשב וריכוז. בקישורים תוכלי למצוא אתר שלהם תחת הכותרת: "שיטות טיפול מכוני אבחון וטיפול" ובינתיים כל רופא נוירולוג ילדים מומחה הוא גם לעניין. בהצלחה!

deboraa

New member
תודה על הייעוץ

לגבי שניידר היינו בינואר השנה ותוצאות אין הנוירולוג כתב הנחיה לביה"ס איבחון דידקטי וליווי פסיכולוגי בתחום בית הספר ורק בשבוע הבא יש לי מפגש עם היועצת והפסיכולוגית של בית הספר בכדי לשמוע סיכומים במקביל יש לי תור בעוד שבוע בשניידר אצל הנוירולוג אבל לצערי עדיין לא שמעתי איבחון מדוייק מה קורה עם בני באם זכור לך הייתי במך 8 חוד´ בתל השומר אצל פסיכולוגית ומשכו אותנו כמו מסטיק ומכיוון שקופ"ח לא מממן בכל ביקור שילמנו,ותוצאות אין נפלתי בין הכסאות ואין ביכולתי להוציא כספים מעל ומעבר למרות חשיבות העיניין לכן שמחתי שהפנת אותי למרפאה בפ"ת אבל לצערי לא ידעתי שלוקח כל כך הרבה זמן. מדבי המותשת

gooloo

New member
יש מקומות נוספים

היי דבורה את איריס מנור את יכולה לפגוש באופן פרטי במכון "אניגמה" בתל אביב (מומלץ מאוד), יש גם את מכון "רום - פילת" ברמת גן. לצערינו את יודעת איך זה בארצנו ה"מתקדמת", באופן פרטי ימצאו המון זמן ואפשרויות לפגוש אותך....

למעלה