היי דחוף!

מייקל88

New member
היי דחוף!

אני לומד הנדסת חשמל ץלמדתי בטכניון ואז עברתי לת"א התחלתי באביב בשנה שעברה ברצוני לעבור כעת למשפטים או כלכלה האם אתם חושבים שיתנו לי שמש דעתך נחוצה!

Hann Muenden

New member
איך אפשר

איך אפשר לעבור אוניברסיטה באמצע הלימודים? למה עברת לת"א? האם אחרי שעברת היית צריך ללמוד הכל מההתחלה כלומר כל מה שלמדת עד כה היה סתם? כנ"ל לגבי בחירת מקצוע אחר...האם כל מה שנלמד לפני זה היה לשווא?

שמש27

New member
מייקל, נפגשת עם מייקל לאחרונה ?

היי. תראה - תשמע - תראה . לפי דעתי הלא-מלומדת והלא-מבוססת אתה נכנסת לסחרור שאין לך מושג איך לצאת ממנו. התחלת בטכניון הנדסת חשמל, עברת לת"א בגלל מגורים אם אני זוכר נכון (התייעצת כאן בפורום) ועכשיו פתאום משפטים או כלכלה ? לא שאני חושב שאינך מתאים או "מה פתאום" - כי היו איתי אנשים בהנדסה שאחרי שנה עברו לרפואה (!) והצליחו מאד, אבל הם ידעו מה הם רוצים לעשות. לעניות דעתי (ואל תדאג, תהיה לך תשובה לגבי האם אפשר) אתה צריך קודם כל לשבת עם עצמך ולהחליט מה אתה רוצה לעשות. אתה כבר בעתודה יותר מחצי שנה, ורוצה לעבור למקצוע אחר שתצטרך להתחיל בו ממש מהתחלה כמעט. האם זה שווה את זה ? האם זה מה שאתה רוצה ? באמת ובתמים ? אם כן - אז עד הסוף. אם לא - אולי זה הזמן בשבילך לפרוש, לפני נזק נפשי וחומרי גדול מדי - וזמן שילך לאיבוד. בקשר להאם יעבירו אותך - התשובה הרגילה - תלוי. תלוי בעיקר במצב המכסות שיש למדור בכל מקצוע (אם אני לא טועה, בכלכלה יש חוסר, במשפטים לא) וכמו כן זה תלוי בך ! אתה הולך להגיש בקשה, נכון ? במדור עתודה ראו כמוך כבר מאות ואלפים, וחוסר-החלטיות כמו שלך הם מריחים מקילומטר - והדרך החוצה מהירה ביותר. הם לא בנויים לניסויים - הם מייצרים אקדמאים. אתה עומד בפני מהלך קשה - הם צריכים לוותר בשבילך על סמסטר שלם (אם עברת את ענין המכסות, כמובן). ראשית, הם יבדקו את המצב האקדמי שלך - רצוי שיהיה מוצלח ביותר. שנית, הם יבדקו עד כמה אתה רוצה את זה. ולכן, עליך לבוא חזק. חזק עם עצמך. להיות בטוח, סגור ונעול על מקצוע אחד בלבד, עם כל הטיעונים שבעולם. ואז, אולי,הלוואי, תצליח.

יוסי99

New member
פטורים? הצחקת אותי

אתה יכול לקבל עד 10 נ"ז, וגם זה ממש לא בטוח. מתוך 141, זה לא הרבה.

מייקל88

New member
תודה

קודם כל ידעתי שתענה לי אני עכשיו ממש סגור אבל איך אני עובר שבוע לפני התחלת הלימודים??.?

מייקל88

New member
תודה

אני אוכל לקבל מדריך מבית "שמש מדריכים"בקשר למה עושים כלכלנים בצבא ?ומה אתה חושב שכדאי לי לעשות עכשיו!

למעלה