היי דוק

באיו

New member
היי דוק

עניתי לך באשכול הקודם (איפה שכתבתי לך על הכלב השמן וענית לי בצחוק שאולי יש לו קושינג) וגם שאלתי אותך שאלה חשובה כבר שלשום ונראה לי שאולי זה התפספס איכשהו כי טרם ענית לי... אני אשמח אם תוכלי להשיב לי לפחות על השאלות... אמרת שאפשר לחבר לינק לאשכול אחר אבל אני לא יודעת איך עושים זאת לאשכול קוראים "לא שאלה" הוא כבר עבר לדף השני תודה מראש עינבל והחיות

אני מנסה

שלום עינבל, יש פה מורים יותר מנסוים ממני. אבל הנה אני מנסה אם זה עובד, אסביר לך . זאת הקישרוית להודעה (ממש סתם בחרי במהשו שהיה קורב) adiha

זה עבד

מה שאת עושה, את מציינת שאת מצרפת קישירית בטקסט. אחר כך את הולכת בתחית הדף לקישורים בתוכן ההודעה (שורה כחולה), מעתיקה את המשפט על הקישרות מתוך הטקסט ומשתילה אותו "מחרוזת מתכון ההודעה". את חוזרת (בחלון נפרד, תפתחי שוב את הדפדפן) להודעה המקורית, שם את בוחרת בתחתית ההודעה את האופציה "קישור להודעה", אז נפתח לך חלון עם ההודעה בפורמאט שאת רואה כשאת פותחת קישור כזה, במקום הזה, את מעתיקה מהכתובת את ה-URL ושותלת אותו בהודעה החדשה בחלון שאומר "קישור" שמתחיל ב-http. ושולחת. וזה עובד!

באיו

New member
אני גם מנסה

לקשר להודעה האחרונה שכתבתי לך את מחזקת את הפתגם

באיו

New member
לא הצלחתי

זה נצבע בכחול אבל לא מוביל לשום מקום לא משנה...

עשי עוד נסיון, זה ילך

גם אני לא עשיתי את זה אף פעם קודם. את הרבה יותר צעירה ממני, זה מסוג הדברים שבאים לצעירים כמו כלום. תשחקי עם זה קצת זה יצליח לך.

למעלה