היי דוק' קרן ושלום

אורניהו

New member
היי דוק' קרן ושלום

וכבר חלפה שנה מאז ניתוח הפארתירואיד..ובדיקה נוספת של צפיפות העצם הראתה שעדיין ישנה איזו ירידה קלה נוספת והדוק' שלי החליטה שאני אקח פעם בשבוע את ה'פוסלן'..ולאחר שנה נראה..?ומה דעתך על אותו כדור ובעצם מהי פעולתו בגוף? על מחירו אני לא מדבר..רק תוהה,80 שקלים לחודש[ארבעה כדורים]האמנם?

פוסאלן

שלום לך, אני מסכימה עם הרופאה שלך שמגיע לך טיפול. אם אני זוכרת נכון, צפיפות העצם שלך הייתה ממש לא טובה בשנה שעברה. קיווינו שזה ישתפר בצורה משמעותית בעקבות הניתוח, אבל לא כך. האמת היא שמגיע לך בירור מלא נוסף כדי לראות מהי הסיבה לאוסטאופורוזיס. בכל מקרה, טיפול בפוסאלן הוא טיפול שמביא לדיכוי של תהליך ספיגת העצם, כך השיווי המשקל בין בניה להרס הופך להיות לטובת הבניה. נפסקת הירידה בצפיפות העצם ומצטברת עצם חדשה, מכאן שעולה צפיפות העצם. הטיפול טוב ויעיל בגברים כמו בנשים. הטיפול מאושר לשימוש באוסטאופורוזיס גברית בארה"ב, ומכאן שחברות הביטוח מכסות את עלותו שם. שם ולא בארץ הקודש. לכן העלות. לא רק זה, אבל עקרונית, התכשיר אינו רשום לטיפול בגברים בארץ ולכן מתנו לגבר מותנה באישור של משרד הבריאות. אישור המכונה 29 ג'. התרופה יעילה גם במקרים של אוסטאופורוזיס כתוצאה מירידה בטסטוסטרון, אם כי למצב זה, אני אישית אוהבת לתת מה שחסר, הטסטוסטרון. פוסאלן לא ישפר תפקוד מיני לקוי, בעוד שטסטוסטרון יעשה זאת. חג שמח!

אורניהו

New member
חג שמח ועוד משהו..?את חושבת..

שהבעיה לירידה לא באה בגלל אותה אדנומה שהיתה בפארתיר'?ואיזה עוד סיבות יכולות להיות לירידה הזו בצפיפ'?ואם לא היינו ערים לעניין ההוא של הסידן הגבולי בדם! ואולי הניתוח היה לחינם?אני יודע...אם זה לא שיפר את בריחת הסידן?! ורופאת האנד'..לא נתנה רעיונות לבירור נוסף..רק מרשם לפוסלאן. ומה לומר לרופאת המשפחה? יש עוד תהיות לנושא..ואני חשבתי לתומי שהעניין נסתיים אם אותו ניתוח 'מוצלח' לכאורה! *אשמח להמשך הדו שיח איתך

אורניהו

New member
העניין המיני דוקא לא זקוק לטיפול..!

יש קשר לפוסלאן?הכדור הזה יכול להפיל משהו?

למעלה