היי דוקטור

talsa9

New member
היי דוקטור

מה נשמע?? איך עבר הבראנץ'?? יש לי תחושה שהיה הצלחה מסחררת... הגיעו תוצאות חלקיות (כמובן, בטח יקח עוד זמן לשאר) של הבדיקות, תציצי אם יש משהו מעניין - URINE VOLUME - 1200 LH - 4.2 FSH - 2.2 ESTRADIOL - 458 PROGESTERONE - 68.7 CORTISOL 8 AM - 439 חוץ מזה, מחכה להודעה ממך שהחומר בידך, כדי לבוא לקחת אותו. משימה זו משימה, ד"ר, יאללה צרפת!!

גם אני מחכה

הי טל, מסחררת זו לא מילה. באמת נהנו מאד וזאת הייתה המטרה. הבדיקות שלך תקינות. נראה את ההמשך. התחלת? לגבי החמר. פניתי למנהל המחלקה שלי כי החמר אמור להיות אצלו. היות והוא עסוק מעל הראש, אנחנו מתכתבים במייל. הוא אמר לי שנדבר מחר. לא הייתי היום בבית החולים. אני מקווה שנתקדם עם זה כי זה נושא שלי, אמנם הכל יחסי כמובן,ב מיוחד בימים אלו, מציק. איך השייפ? שמת לב לשינוי הפורמאט בתפוז? הם לא יכלו לעשות את הפונטים עוד יותר קטנים? אני ממש לא רואה מה שאני כותבת.

talsa9

New member
איזה קטע

אני דווקא חשבתי שהפונטים על הכיפאק, וחבל שהם לא מתפרסמים ככה בפורום עצמו.. ככה זה כשיש לך ראייה ביונית
אנחנו באמת בימים קשים, אבל זה ממש לא סותר. ואפרופו מנהל המחלקה העסוק - רק תגידי, ואני שועטת אליו לחדר לזרז אותו. השייפ מעולה. ספרתי וראיתי שכבר מאחורינו כמעט 7 שבועות של יציבות. הללויה. מה עלה בגורל התמונות שלי? מקווה שהן לא מסתובבות בבלוגים... התחלתי מה?? הבטחתי שאתחיל משהו ואני לא זוכרת?? אוי ואבוי...

הורדתי אותן הבקר

סוף סוף, הצלחתי לחטוף את המלמה, ניתקתי את הקארד רידר מהמחשב של הבת שלי והורדתי את התמונות. אני יכולה לשלוח לך אותן. האמת התכוונתי לעשות איזה קומפוזיציה, של לפני, אחרי (1), אחרי (2), קצת ליטוש וכאלה דברים. אבל אני שולחת לך את החמר הגולמי. כשיהיה לי זמן אעבוד על הארט. למייל שלך. זה כבד. היכוני.

talsa9

New member
אין כמוך

קיבלתי הכל. אמא'לה. קלוז-אפים מפחידים.. לא תשכחי לשלוח לי בהזדמנות את הוורסיה המלוטשת, נכון? אם הייתי יודעת איך עושים את זה, הייתי עושה עוד לפניך ושולחת אליך מוכן, אבל אין לי מושג. לא ענית לי על מה שאלת אם "התחלתי"? אני במתח..

talsa9

New member
אני ביום השלישי

של ה"פרוברה". זה עושה לי קצת בחילה... אבל לא לדאוג, אלא אם כן תשאגי חזק - האלכוהול שאשתה בחתונה של חברים עוד שעתיים בערך, בטח יעזור..

talsa9

New member
את צודקת

גם תורו של הפוטושופ יגיע. צריכה לחפש מישהו בסביבה הקרובה שיודע ויכול לשבת איתי על זה קצת. אני קולטת מהר..

talsa9

New member
הסירי דאגה מליבך

את תהיי בין הראשונים לדעת.. האלכוהול באמת עזר.

אם את מצווה...

כתבתי שאני חזרתי מלאת אנרגיה. אני עובדת. לשם שינוי.. איך הייתה החתונה? אני זוכרת חתונה בערב הראשון של שיגור סקאדים על תל אביב במלחת המפרץ ההיא. זה היה משהו...

talsa9

New member
הייתה חתונה שמחה נורא

זה נישואים שניים גם לחתן וגם לכלה (כן, כן, אני כבר בגיל הזה...). החופה נערכה לפני כמה ימים, וזו הייתה "מסיבת חתונה". הייתה להקת נגנים על הבמה, והמון אנשים (מהתחום שלי) עלו לשיר. היה שמח. ריקודים, אלכוהול, והמון צחוק. כמה זמן לא צחקתי עד שממש כאבה לי הבטן. והייתי מבסוטה כי הבאתי מתנה מגניבה, אחרי ששברתי על זה את הראש בימים האחרונים.

איזו מתנה, או שזה דיסקרטי מדי?

כל כך מעט אנשים נותנים היום מתנה. פותרים את האתגר הזה בצ'ק. אז מה נתת?

talsa9

New member
זו בדיוק הייתה הבעיה

הוא איש עשיר. היא בת לאחת המשפחות העשירות בארץ. כל צ'ק שהייתי נותנת לא היה באמת מזיז להם. לרגל החיים המשותפים שלהם הם בונים בית עם בריכה (כן, חשבתי עליך, זה הולם אותך..). אז הלכתי לטוי'ס-אר-אס. כבר שיעשע אותי להביא מתנת חתונה עטופה בעטיפה שלהם. קניתי שני מזרוני בריכה עם משענת, ומקום להניח פחית שתייה. כיפיים כאלה. ומתקן צף לפחיות שתייה ועוד פינוקים, שאפשר לשים בו גם קרח. נחמד, לא?

אני מיכרה את זה מהמגזינים

בטיסות בארה"ב אני נורא נהנית לדפדף במגזין שנקרא skymall. זה מגזין של דברים מיותרים לגמרי. שם היית מוצאת עוד שפע של רעיונות לאנשים שיש להם הכל. אם את לא מכירה, תבקשי ממישהו שטס בארה"ב שיביא לך גליון. זה משהו... בתור בעלת כלבה וחתול, גם להם יש שם מגוון רחב של אביזרים מאד נחוצים, מכערת מים עם מזרקה לחתול, כי חתולים אוהבים מים זורמים, ועד לרמפה מתקפלת כדי להעלות את הכלב העצלן והשמן לחלק האחרוי של ה-SUV, ועוד ועוד... יש כמוןב את כל הרפרטואר של brookstone וה-sharper image, שתי רשתות שמתמחות בלמבור דברים מיותרים ויקרים. לי יש כסאות לחוף עם גומה לפחית. זה לא רחוק....

talsa9

New member
ואת לוקחת אותם לבריכה?? ../images/Emo3.gif

אני אוהבת לראות דברים מיותרים ויקרים. יש קסם ביצירתיות של השטויות האלה. זה באמת אתגר להביא משהו לאנשים שיש להם הכל, וזה כיף גדול לפצח את זה. כשאמרתי לחתן שקניתי לו מתנה בטוי'ס-אר-אס, הוא קפץ בשמחה ואמר: "משחק לפלייסטיישן !". אמרתי לו "לא, טמבל, אבל עכשיו אני יודעת שקלעתי בול..". לא אמרת שאת נוסעת לסופשבוע?? רק לא לצפון..

למעלה