היי גרא מה שלומך?

Ofra m

New member
היי גרא מה שלומך?

רציתי להתייעץ איתך בנוגע לבת שלי שהיא בת 8,אני מרגישה שהילדה שלי זקוקה לטיפול של פסיכולוגית פרטנית מכיוון שהרבה ממה שניסינו לא עזר..כמו טיפול באומנות, טיפול בדרמה...אני יודעת כי יש לה בעיה ריגשית ודימוי עצמי נמוך רציתי לשאול אם אתה יכול להמליץ לי על פסיכולוגית באזור המרכז שעובדת עם קופ" מכבי, תודה מראש.

גרא.

New member
Ofra m,איך אומר זהבי בתגובה?עוד יום...תודה

בכל מקרה.באשר לפסיכולוגית ועוד מקופ"ח מכבי?,ננסה לחפש.

גרא.

New member
0fra m,בקשי מסניף קופ"ח מכבי שבאזורך,את רשימת

הפסיכולוגים שבהסדר,ואוכל להנחות אותך כיצד לבחור את הפסיכולוג/ית המתאים/מה.

Ofra m

New member
היי גרא ביררתי ואף דיברתי עם מישהי אך

איך אדע אם היא מתאימה לבת שלי?

Ofra m

New member
ועוד שאלה שאינה קשורה לנושא הנ"ל

אני עובדת במקום שעד עתה לא היינו צריכים לשווק אבל עכשיו זה השתנה שכל הצוות צריך למכור מוצרים....אני עובדת עם עוד אנשים כמובן שגם הם צריכים למכור וכולנו נמדדים לפי יעדים וכל שבוע המנהל שם בלוח המודעות כמה מכר כל אחד ואיפה כל אחד נמצא בדירוג לקחתי את העיניינים לידיים ומכרתי הרבה כך שהתחלתי להוביל במכירות והמנהל שלי ציין בלוח המודעות שאני מקום ראשון ושאני תותחית וכו' זה מאוד שימח אותי אך אני מוצאת את עצמי מאוד לא רגועה כאשר אחרים מתחילים לנסות להצליח ואף להשיג אותי....אני מוצאת את עצמי חושבת על כך בבית...ולא מצליחה להבין למה זה כל כך מפריע לי שמישהו ייקח לי את המקום הראשון.....אם מישהו מכר מוצר באותו היום ואני לא הצלחתי אני נכנסת מכך ללחצים ואף כותבת לך על כך ברגע זה ....מה עושים? למה זה קורה לי?

גרא.

New member
Ofra m,לגבי המטפלת,חשוב להפגש איתה בכדי

להכיר אותה ולהתרשם ממנה בצורה בלתי אמצעית.וזה בכדי לשאול את השאלות החשובות לגבי נסיון לגבי סוגי או מהות הטיפול,שעות המפגשים,וכמובן עלות הטיפול.לא כל כך משנה אם תקבלי המלצה עליה ממטופל/ת אלא תני לאינטואיציה שלך,ולהתרשמות הכוללת שלך ממנה,לעזור לך להחליט.יקשה לדעת בברור אם היא תתאים לבתך,עד שהטיפול לא יתחיל וימשך זמן מה.אבל זו הדרך המתאימה למצוא מטפל/ת מתאים/ה.לגבי שינוי המטלות בעבודה,לא מקובל לשנות לפתע את המטלות הנדרשות ממך כעובדת בחברה הזו ללא הכנה אליהן בדרך בקורס המתמקד באמנות המכירה והתמודדות עם לחצים מהסוג שציינת.סביר להניח שמה שעובר עלייך,מפריע גם לאחרים,ומאד יוכל לעזור עם תהיה איזה שהיא הסכמה,לאו דווקא התארגנות של החברה שעובדים איתך,לבקש מההנהלה,לפחות הרצאה או יותר מזה לגבי אמנות המכירה,כולל התמודדות עם התנגדויות,התמודדות עם התחרות שנפתחה לפתע בין העובדים.מה שקורה לך,העובדה שאת נלחצת מעצם התחרות,זו תגובה טבעית בתחרות מעין זו שתגמול בצידה.מה שכדאי לך לעשות זה לרכוש כלים להתמודדות עם הלחץ שאת מרגישה, שכן לא תוכלי לבטל את תחושת התחרות הקיימת בין העובדים,שהיא בפירוש אינטרס של הנהלת העסק הזה.ואם בא לך לרכוש כלים כאלה,מצ"ב קישור שעשוי לעזור לך להרגע,ולהיות ממוקדת במה שאת עושה.באמת קשה להיות בצמרת,שעה שכל האחרים,רוצים בדיוק את אותו הדבר. בהצלחה בהכנה,בהצלחה במכירות.

Ofra m

New member
ראשית תודה על התשובה

הזריזה והמעמיקה,אין כמוך גרא, אבל חשוב לי להרגיש באופן אמיתי יותר רגועה ולא נורא אם גם אהיה במקום שני....אפשר לחשוב...זה רק עניין שאני כל כך רוצה שיחשיבו ממני...אולי זה מכאן

Ofra m

New member
ו...

תודה על הקישור המעמיק....אני יודעת להרגיע את עצמי בלחץ...העניין הוא שאני לא רוצה להגיע מידי יום למצב בו אני כל הזמן דואגת אם מישהו עבר אותי.....לא בא לי לחיות כך

למעלה