נטול גחמות של מפורסמים... יש עבודה בתחום, לא חסר. האם הלימודים משתלמים? מאוד!!!! גם אם לא תעסקי בתחום - את תרכשי המון המון ידע חשוב, וזכית בערכת מאפר התחלתית...
כמובן שנהניתי מכל שנייה, המדריכים כל כך מסימים וזו חוויה לכל החיים. בקיצור - תהני מכל שנייה!!!
קצר או ארוך, מאסטר או לא, למעט קורס אישי..כמובן.... מקבלים ערכת איפור - יש בסיסית ויש מועשרת - בתוספת תשלום. הנה קישור לאתר של ביה"ס לאיפור מקצועי של ירין שחף, שם יש את כל ההסברים.
שמעתי עליהם מלא המלצות.ודבר ראשון שצריך זה יחס אישי וחם ואני יודעת שיש את זה שם.אין לי ספק שאני אלמד אצלו.אבל אני אחכה אולי אחרי הצבא. יש לי מלא איפור בבית אבל לא יזיק לקבל עוד...
הלימודים מתחילים באיפור בסיסי-איפור כלות, איפור יופי, אישי. ממשיכים באיפור של צילומי אופנה ואיפורי תקופות שונות ובסוף לימודי איפור במה, תיאטרון וקולנוע, יענו אומנותי... בסוף אני מקבלת תעודת מאסטר. בכל מקרה, אני מקווה שיהיה כיף.
אני לא יודעת איך בדיוק הולך הקורס אצל ירין שחף, (אני סיימתי אצל "איל מקיאג'" ועדיין מתעדכנת שם) אבל לפי מה שכתבת את הולכת על קורס ארוך ומפורט (כמוני). אז באמת בהצלחה ואם יש לך שאלות אני אשמת לענות