היי, גם אני חדשה:)

y e a l

New member
היי, גם אני חדשה:)

היי לכולם, התחלתי עכשיו לימודי מאסטר מייק אפ אצל ירין שחף, אשמח לקבל דעה, או להכיר מישהי שלמדה/לומדת שם.

che55

New member
ברוכה הבאה, סחטיין על שם הקורס

מאסטר מייקאפ.... אני למדתי שם, מה אוכל לעזור לך? בהצלחה בקורס..........יש שם מדריכים נפלאים!

y a e l2

New member
היי

הייתי בשיעור ראשון עם ירין שחף. ספרי לי: הלימודים האלו משתלמים? מצאת עבודה בתחום? חוץ מזה, נהנית? תודה

che55

New member
ירין מקסים

נטול גחמות של מפורסמים... יש עבודה בתחום, לא חסר. האם הלימודים משתלמים? מאוד!!!! גם אם לא תעסקי בתחום - את תרכשי המון המון ידע חשוב, וזכית בערכת מאפר התחלתית...
כמובן שנהניתי מכל שנייה, המדריכים כל כך מסימים וזו חוויה לכל החיים. בקיצור - תהני מכל שנייה!!!

che55

New member
בכל קורס של ירין, קורס איפור מקצועי

קצר או ארוך, מאסטר או לא, למעט קורס אישי..כמובן.... מקבלים ערכת איפור - יש בסיסית ויש מועשרת - בתוספת תשלום. הנה קישור לאתר של ביה"ס לאיפור מקצועי של ירין שחף, שם יש את כל ההסברים.

che55

New member
הערכה הבסיסית

היא ללא תשלום נוסף לשכר הלימוד, הערכה המועשרת - היא בתוספת תשלום, למרות שיש כל מני הנחות ולפעמים גם היא ניתנת בחינם בהתאם למבצעים.

וואלה.נראה לי אני ארשם

שמעתי עליהם מלא המלצות.ודבר ראשון שצריך זה יחס אישי וחם ואני יודעת שיש את זה שם.אין לי ספק שאני אלמד אצלו.אבל אני אחכה אולי אחרי הצבא. יש לי מלא איפור בבית אבל לא יזיק לקבל עוד...

שמתי לב למשהו מוזר באתר שלו

בגלריית עבודות מופיעה תמונה של בחורה אחת מאופרת.שגם אותה תמונה הופיעה אצל האתר של המאפר יוסי ביטון... להלן התמונה... אז מעניין מי באמת איפר אותה...

מאסטר זה לימודים כלליים???

תוכלי לפרט מה את הולכת ללמוד שם בדיוק? איפור אישי,איפור כלות?.......

y a e l2

New member
לימודי מאסטר זה...

הלימודים מתחילים באיפור בסיסי-איפור כלות, איפור יופי, אישי. ממשיכים באיפור של צילומי אופנה ואיפורי תקופות שונות ובסוף לימודי איפור במה, תיאטרון וקולנוע, יענו אומנותי... בסוף אני מקבלת תעודת מאסטר. בכל מקרה, אני מקווה שיהיה כיף.

KerenWelling

New member
היי ברוכה הבאה!

אני לא למדתי שם...אבל אם בא לך חוות דעת או עצות, תמיד תוכלי לפנות אלי...בהצלחה בלימודים!!!

Leeeeeeee

New member
ברוכה הבאה ובהצלחה ../images/Emo140.gif

אני לא יודעת איך בדיוק הולך הקורס אצל ירין שחף, (אני סיימתי אצל "איל מקיאג'" ועדיין מתעדכנת שם) אבל לפי מה שכתבת את הולכת על קורס ארוך ומפורט (כמוני). אז באמת בהצלחה ואם יש לך שאלות אני אשמת לענות

למעלה