היי גל :)

shaninininini

New member
היי גל :)

שמי שַנִי בֵנְבֵנִישְתִי שם האם: שוּלָמִית שם האב: יוֹסֶף תאריך לידה:29.8.87 ואם צריך אז גם תאריך עברי: ד' באלול תשמ"ז 1.רציתי שתאמר לי את דעתך לגבי העיסוק שבחרת לעצמי, סיימתי ללמוד כמה נושאים בודדים שקשורים לתחום הקוסמטיקה. וזה היה מבחנתי מן הגשמת חלום ילדות. האם אתה חושב שזה הכיוון שלי בחיים. ובלי קשר קשה לי לעבוד במשהו ולהיות שכירה אתה חושב שתהיה לי הצלחה בלהיות עצמאית ? 2. יש לי חבר כבר שנתיים אוטוטו (26.12) עברנו הרבה קשיים בקשר ובכל זאת לא ויתרנו רק בזכות האהבה הגדולה שיש ביננו, למרות זאת הייתי רוצה לדעת אם אנחנו מתאימים מבחינה זוגית ואם יש לנו עתיד משותף (מבחינת חתונה, משפחה וכו'...) מה שלא צפוי בשנים הקרובות..
שם החבר: פְרֵדִי בן שׂרִית אוּזָן תאריך הלידה שלו: 28.1.89 ויש לי שאלה בנושא ספציפי ודי קריטי לבן אדם קרוב אליי אפשר ליצור איתך קשר במסר פרטי ? תודה רבה וקבל הערכה גדולה על עבודתך כאן...
שני

גל סופר

New member
היי ../images/Emo13.gif

1. חלום ילדות הוא לאו דווקא הדבר שהכי מתאים, נכון?
במקרה הזה, קוסמטיקה יכולה להתאים, אבל מנגד... יכולים להתאים גם תחומים הקשורים לכסף [הנהלת חשבונות, בורסה, ובכלל עיסוק בכספים]. 2. קצת קשה לי לענות בפורמט כזה על שאלה כזו, ואם בכל זאת אנסה אומר שזה עוד מוקדם לדעת- שניכם צעירים מאוד, וחבל לנסות כבר עכשיו להתקבע על משפחה וחתונה. אכן, ניתן לראות שהשנה הייתה קצת מטלטלת רגשית, אבל זה עניין של תקופה, וכשהיא תעבור- תוכלי לקבל את התשובה לשאלה שלך. בעניין השאלה... אסור לי לענות דרך צד שלישי, אלא אם כן יש אישור.

shaninininini

New member
ובכל זאת אם אפשר...

אתה רואה בעיה כלשהי בלהיות עצמאית ולא שכירה ? ותודה רבה על המענה !

גל סופר

New member
בכלל לא

אני דווקא רואה שאת עשויה לא להסתדר תחת "שכירה". היררכייה זה לא הדבר שאת הכי מסתדרת איתו לדעתי. בהצלחה

למעלה