היי גל גם אני רוצה

היי גל גם אני רוצה

אמנם נתת לי כ"כ הרבה ועל כך המון תודה אבל ראיתי איך אתה מנתח את השמות על פי זכר ונקבה אז רציתי לדעת מה מאפיין את השם שלי כלומר התכונות לפי אותיות נקביות וזכריות. חיפשתי מנוקד ולא מוצאת. השם הוא שירה. המון תודה.

גל סופר

New member
היי צדף ../images/Emo13.gif

מבחינת זכר נקבה, השם שלך מאוזן לחלוטין. 2 אותיות מאוזנות [גם וגם] אות אחת זכר ואות אחת נקבה.

גל../images/Emo6.gif

נראה לי התמכרתי לפורום. אז עכשיו יש לי עוד שאלה מאחר ואתה לא עוסק רק בשמות אלא במיסטיקה בכלל. לפני מס' חודשים חלמתי חלום ובו אני בהריון עם בן זוגי (מישהו שאנחנו מנסים לבדוק התאמה) וחלמתי שאני יולדת וכשהוא שאל אותי איך נקרא לולד (בכוונה לא אומרת אם זה היה זכר או נקבה) אמרתי לו שם. זה שם שמעולם לא נתקלתי בו שאני לא מכירה אנשים או ילדים עם השם הזה וישר כשהתעוררתי הלכתי לחפש מה משמעות השם (זה שם תנכי). האם זה אומר משהו?

גל סופר

New member
התמכרות חיובית ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

כן, בהחלט. שמעתי מהרבה אנשים שקיבלו את שם ילדיהם דרך חלום, וזה דווקא עניין מוכר ביהדות. הרעיון סובב סביב העובדה שהחלום, שאיננו מציאות גשמית, מחובר יותר לעולם הרוחני מאשר המציאות הגשמית שלנו. הייתי ממליץ לך לבדוק בנוגע לאותה דמות תנ"כית, לחקור ולעיין היטב
בהצלחה

חכה חכה גל ../images/Emo6.gif

שולחת לינק של הפורום לכל החברות תפוצת נאטו עושה לך
ולגבי השם קראתי עליו אהבתי את הדמות התנכית ואני לא מגלה אותו ומשתדלת לא לחשוב עליו אלא לשמור אותו טוב טוב וחזק חזק לרגע שאעניק אותו.

למעלה