היי גילי

ורד87

New member
היי גילי

רציתי לדעת אילו סדנאות את עורכת? האם את מתקשרת? יודעת טלנקזניס? מה דעתך על ריקי קיטארו ? יש לי המון שאלות , הנושא מאוד מעניין אותי.! אוהבת, ורד.

היי ורד../images/Emo140.gif

פרטים על הסדנאות שאני עורכת תוכלי למצוא בטאג ליין, בעיקרון מדובר על מודעות עצמית דרך כלים חווייתיים לרבות קלפי טארות. אינני מתקשרת. לא יודעת טלקינזיס. ריקי קיטארו מדהימה בעיני ולו רק על האומץ ועל לקיחת האחריות על מילים שהיא אומרת לאחרים ועוד בטלפון... ברוכה הבאה, כבר אמרתי

IBP1

New member
בתור התלמיד של התלמידה שלה.......

הוכל להצהיר כי הדבר הכי מוערך שאני יכול להגיד הוא הבאתו לעולם של זיו קיטארו .יצא לי לשוחח עימו ,הבן אדם גאון . כעת לנושא השני של לענות לאנשים תשובות בטלפון ,ובכן זה יכול להתבצע ,אך עדיף פנים מול פנים.הרבה יותר מעמיק ,מעניין,ופחות מתיש.

ורד87

New member
בתור התלמיד של התלמידה שלה..

מי התלמידה שלה? גם זיו קיטארו מתעסק במיסטיקה ותקשור?

IBP1

New member
חחחחחחחחחח

אהבתי את השאלה "האם זיו קיטארו מתעסק במיסטיקה ותיקשור ?" ,את מכירה את רשת חנויות קיטארו ובכן הוא ניהל את זו שבת"א .ומשיחה שניהלתי עימו עימו על מיסטיקה. האדם נתפס בעיני כגאון ,אם לא יותר מזה.... היכנסי לשאזא"ם ותריצי חיפוש על מאמריו. לתלמידה קוראים היום "גל" היא שינתה את שמה .היא ניסתה ללמד אותי רייקי. אני היום מאמין שהיא לא ידעה להעביר את הידע העצום שיש ללמוד עבור זה.

למעלה