היי גילית משהו ....

היי גילית משהו ....

באתר ש ISW (מצטער לא מכיר בשם הפרטי) נתנה ל-פני איזה חודש בהודעה הזאת, יש לקט של שירים בהופעות של אלאניס מהרבה מקומות שלה, מחולקים לפי האלבום. אז עכשיו שמעתי את אחת הגרסאות של NOT THE DOCTOR ואני חושב שזה מישראל כי לפני שהיא מתחילה לשיר מישהו אומר:"כן ועוד חצי שניה היא נכנסת..עוד רבע שניה..". אז מה אתם אומרים זה משם? ו...שבוע טוב לכולם

יווווווו

כן זה זה ... בטח שזה זה ... הוא אומר "עלה איזה בחור על הבמה וקפץ לחצי שניה ..רבע שניה היא עולה" משהו כזה .... יווו איזה מגניב! לרגע הרגשתי שהיא לידי
וואי .. אלאניס ... בישראל .. ואני שומעת ... ממש כמו להיות בהופעה :) ממש .. אבל לא בדיוק :(

חחח כן זה זה...../images/Emo9.gif

(רוית אני מקווה שזה בסדר שצירפתי קישור להודעה ולא פירסמתי את הקישור ישירות).

isw

New member
יסכה נעים להיכר...

האתר המעולה מומלץ בחום! חוץ מההופעות יש שם גם המון אנריליסים... [שמחה שיכולתי לעזור..]

shikma r

New member
אז שמענו..והצטמררנו..

שמעתי את ההופעה חיה בישראל עם חברה טובה שלי וחוץ מההתרגשות שהיא הייתה פה אי שם בנבכי העבר, גם אני וגם היא הצמררנו קודם מהקהל הברברי שאנו כה אוהבות הצועק ושר מילה מילה את מילות השיר ובמיוחד הצטמררנו בחלק בו אלאניס שרה והקהל פשוט איתה את השורה 'WHAT DO YOU THANK ME FOR' כל כך רצינו להיות שם...

מלכוש

New member
אההההההההה!

השורה הזאת, כשכל הקהל צועק איתה אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה וווווווווווווווווווואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאוווווווווווווווווווו ריחווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףף עוצמההה אלוהותתת מדהים מדהים מדהים

למעלה