היי גיא פינס !

סנטה

New member
היי גיא פינס ! ../images/Emo88.gif

היום צוותו של גיא פינס , חיים הכתב שלו צלם, ואחד שמחזיק מיקרופון הגיעו לביה"ס שלנו
לראיין ולצלם את ישראלה אבאטאו הטופמודלס האתיופית - היא בשכבה שלי ולראיין מורים שלה , חברים שלה לראות את הכיתה שלה ובלה בלה בלה . היה מצחיק רצח , המון המון המון המון אנשים התקהלו סביבם וראיינו בלי שום קשר אותי ואת חברים שלי . היה מצחיק בצורה מצחיקה
ואחרי זה דיברנו כמה דקות עם חיים הכתב והוא בנאדם מצחיק זה יהיה ביום רביעי הזה בגיא פיסנ ואין לי דיגטל אז אם מישהו רואה אותי שידווח לי מה היה
תנקיו !

מבטיח יום רביעי לשבת מול המסך

ולדווח לך במידי מה היה בגיא פינס עליכם
ולא צריך דיגיטלי - מספיק שיש לך כבלים

לירן מם

New member
לא..ליס יש כבלים סלקטיביים...

אין להם גיא פינס ולא היה להם לחיי האהבה וכאלה....חחח

beenINSANE

New member
מורי...

אני מבינה שהוכתרת רשמית כמקליטה של הפורום.
אני אומרת, תצברי קלטות ונעשה מפגש פורום עם הקרנה חגיגית...

הדסוש ../images/Emo187.gif

אני רק עושה שירות לעם ולמדינה בזה שאני מקליטה לנדבוש וגלוש יקירי ערב טוב או יותר נכון כל ציוץ של איילת שני יקרתינו.. אז אם כבר יש שגיא לא נקליט להם?!?!? ברור שנקליט ואולי יום אחד הם יקבלו גם את הקלטת..

Ez sLeeP

New member
רוצה קצת פרויקט Y

בעבורן? אני יכול להקליט לך משהו בYES?

beenINSANE

New member
נדב

די די די להשוויץ שיש לך YES. זה לא פייר! יש אנשים שמתענים עם הדיגיטל אתה יודע!!! *זו לא אני אלו הגעגועים* ואם כבר אנחנו בענייני טלויזיה אז: כל פרק בעונה העשירית של חברים הוא 20 דקות של גאונות צרופה

Ez sLeeP

New member
מורידה מהאינטרנט?

לא משוויץ. למרות שזו האופציה העדיפה יותר, אני מתגעגע געגועים עזים לבאפי, אהובתי הנוכרית. וגיא פינס הגדול מכולם. אולי קצת לשבתות וחגים - כי באמת שזו הפקה ישראלית משובחת, ואולי פספוסים קלים של ראשון בדרמה. הפקות ישראליות ועריקות-ביפ, אייקה?! לא על מסכיי הלוויניים!

beenINSANE

New member
אני? ../images/Emo12.gif מהאינטרנט? ../images/Emo12.gif

אבל זה לא חוקי! סתם נו ברור שכן, אבל זה עניין של חיים ומוות... אני מכורה בטירוף. אחחחח... יס. אני מוותרת על גיא פינס (לא בקלות) ועל ביפ בשמחה רק בשביל הזכות לצפות בוויל וגרייס (ג'קקקקקקקקקקקקקקקקק
) ובשביל לזפזפ כמו בן אדם נורמלי. נראה לכם שיש דבר כזה אובר שוקו חם? כי נדמה לי שאני בדרך. העיקר רציתי לצמצם את צריכת החלב. יה רייט!

Ez sLeeP

New member
../images/Emo3.gif

וויל וגרייס. יקיריי. רק שבערך מהעונה השלישית שאני מחפף. ועכשיו העונה החמישית. אבל אל דאגה! הם עוד ישובו בשידורים חוזרים. למעשה כבר יש, של העונה השנייה.. אשמתי שיש דוסון/מכושפות במקביל?!..

הוא התארח במלון שאני הייתי בו

(מלך שלמה) וגם חיים אתגר~ וגם ראיתי את ישראלה בקניון...

למעלה